PISAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD
bardzo poleca male WAR THUNDER tęż jest niezłe :)
a co sądzicie o minecraft
też kreatywne bardziej nie?
Polecam gry World of Tanks i WAR THUNDER.
polecam można tam spotkać polskie mapy taka jak np studzianki. Masz tam dużo wyborów np możesz podążać ścieszką nazistów lub ZSRR zabawa zaczyna sie na większych tierach np 6 fajnie gra się z pszyjaciułmi lub kolegami ja osobiście mam 8 tier i ide na mausera :)
oczywiście że jest, możesz być czołgistą :D
Fajna ale o wiele lepszy War Thunder
nawet spoko zależy od gustu
wot jest super chyba ze nie lubicie czołgów hehe
grafika w tej grze jest piękna! efekty dzwiękowe są fajne a sama gra w sobie jest wyzwaniem co i sie podoba
Dawno nie grałem, kiedyś było super potem wprowadzono dużo zmian.
world of tanks jest bardzo fajną grą pod względem grafiki i
grywalności polecam gram w nią od 4 lat
Tk jest fajne tylko strasznie czasochłonne by dojść do tanków X tir.
world of tanks jest fajną grą ale jeżeli chcesz pograć statkami samolotami itd. sprubuj zagrać w war thunder
nawet bardzo, strategiczna gierka
Gra world of tanks to fajna gra gram w tą gre już siedem lat i jeszcze mi się nie znudziła są tam czołgi o różnych narodowościach polecam tą gre, war gaming wprowadzają różne ciekawe aktułalizację, początkująci gracze mogą szybko i łatwo wbijać nowe czołgi ale muszą tesz grać aby te czołgi kupić, podoba mi się to w world of thanks że jest tam coś takiego ja wolne doświadczenie i jak ci brakuje gwiazdek na nowy czołg to możesz użyć wolnego doświadczenia aby go szybciej zdobyć, bardzo polecam tą gre i pozdrawiam ludzi co w tą gre grają albo chcą w tą gre zagrać myśle że moj post sprawi że wielu innych ludzi zacznie w tą gre grać :)