Levis
Levis
Gem1,548
Tamuna Gumbatovi
Tamuna Gumbatovi
Gem22
duclouxbruno7
duclouxbruno7
Gem88
jasmin19940830
jasmin19940830
Gem4
Darek Mmmm
Darek Mmmm
Gem72
duclouxbruno7
duclouxbruno7
Gem52
duclouxbruno7
duclouxbruno7
Gem24
zshhlsh2025
zshhlsh2025
Gem20
Atia
Atia
Gem350
zshhlsh2025
zshhlsh2025
Gem693
Castomic
Castomic
Gem56
Poksik Eu
Poksik Eu
Gem50
joklurvghoklertus
joklurvghoklertus
Gem8,400
Richard Arnold
Richard Arnold
Gem140
Atia
Atia
Gem7
Lilian Delgado
Lilian Delgado
Gem46
Patrik Farkas
Patrik Farkas
Gem148
Briana Avery
Briana Avery
Gem35
ArmoredPigeon
ArmoredPigeon
Gem50
dariaandrukiewicz
dariaandrukiewicz
Gem40
Deszcz

Gem38

SystemGamehag: 2 users received Gem15 from the Rain.
AdminJoshverd: Mhm emote (inline chat version)
unranked rank iconLuis Corro Rodríguez: Hello
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) POGGERS emote (inline chat version)
unranked rank iconCastomic: Astute Gentleman emote (inline chat version)
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconCastomic: why is ayrtstudios the only offerwall that consistently tracks my progress well?
AdminJoshverd: Sometimes it takes a bit longer for the admins to review it
unranked rank iconyusmar paiva: Kekwait emote (inline chat version) yo cuando mi amigo disen algo sin sentido
unranked rank iconMads Vuur: Is it normal it takes 15 hours to approv pay withdrawal here
AdminJoshverd: Dancin emote (inline chat version)
unranked rank iconGilles Edward: SALUT
unranked rank iconYusmar Paiva: hola soy nuevo
SystemGamehag: 3 users received Gem16 from the Rain.
AdminJoshverd: Petcapy emote (inline chat version)
unranked rank iconByron Earle: 1fae1 emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconByron Earle: hello all, in new here 1f596 emote (inline chat version)
unranked rank iconRachelle Denny: My wd has been pending for almost 24 hrs
unranked rank iconMaxim_Lévesque: =9
AdminJoshverd: Looks like it, yeah
unranked rank iconMaxim_Lévesque: Is cases.gg down ?
SystemGamehag: 5 users received Gem5 from the Rain.
apprentice rank iconKilboBaginz420: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconfnogaj: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconkarl.wlther: sda
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

28

0/160

Poradnik Do Rengara -Czyli jak poprawnie drapać kotkiem

adam1501 avatar

adam1501

November 25, 2016 at 06:28 PM

Witam jestem graczem Ligi Legend , który jest bardzo doświadczony w grze  bohaterem o imieniu Rengar.
Pisząc ten tekst  pragnę zachęcić Cię do sprawdzenia swoich sił, tą własnie postacią.
Udzielę Ci kilka bardzo ważnych wskazówek które pozwolą rozpocząć Twoją niesamowitą przygodę
z kotkiem nie małym i milusim kiciusiem, lecz wielką kocią bestią.
Serdecznie zapraszam do poświęcenia mojej pracy kilku minut

1.Przedmioty startowe oraz  kolejność rozdawania pierwszych punktów umiejętności
Na początek musimy zdecydować czy nasz kotek ma one-shotować każdego czy może lepszym pomysłem będzie dodaniem do ekwipunku kilku przedmiotów z punktami zdrowia, pancerzem bądź redukcją magii.
Gdy gramy jako assasin:
    a)Na Topie
zakupujemy ostrze dorana bądz tarczę dorana i 1 miksturkę odnawiającą nasze punkty zdrowia
Zaczynamy z Q czyli umiejętnością którą maxujemy jako pierwszą kolejną umiejętnością bedzie nasza umiejętność E na koniec dodajemy punkt w W
    b)Jako Jungler
Jako leśnik zaczynamy zakupując maczetę łowcy oraz  3 mikstury które  odnawiają nasze brakujące hp
Czyszczenie obozów zaczynamy od Czerwonego buffa następnie idziemy na skalniaki, wilki i blue. Cofamy do bazy kupujemy talizman łowcy warda i potkę i wracamy czyścić las z potworków
Umiejętność maxowana się nie zmienia(Q), ale drugim wyborem bedzie umiejętność przypisana pod klawisz W

2.Pomoc sojusznikom we wczesnej fazie gry jako jungler
Jako Rengar najważniejsze jest dla nas początkowe farmienie się w jungli pomoc  innym liniom przed 4 poziomem moze być mało efektywna czesto brakuje nam obrazeń.
Po tym gdy dokonamy pierwszych ganków (2-3) idziemy farmić dalej aż do 6 lvl następnie gankujemy bota przy użyciu ultimate umiejętności.
Gdy uda nam się zabić kilka osób mozemy rozpocząć podejmowanie walk 2 vs1.
Po ukończeniu itemku do jungli(polecam czerwony) na ad  budujemy hydrę oraz krwiopijec co pozwoli nam utrzymać się w walce na dłużej.
Kolejnymi przedmiotami są natomiast ostrze nieskączoności  czarny tasak buty na redukcję czasu odnowienia.
3.Pomoc jako Top Laner
Jako top laner przedewszystkim musimy farmić i pushować przeciwnika jednocześnie utrzymując rzekę w wizji.
Po osiągnięciu poziomu 6 możemy spróbować zabić enemy mid'a ponieważ we wczesnej fazie gry bedzie miał cięzko wygrać 2 vs 1.
Po udanym ganku zaczynamy budować hydrę po jej ukończeniu budujemy yoummu i reszta przedmiotów nie zmienia się w porównaniu do junglera.
Pamiętając o wizji na rzece powinniśmy starać się przepushowywać miniony na wieżę i jak najszybciej ją zniszczyć, po zniszczeniu wieży odpalamy R  i idziemy na mida.
4.Porady:
-pamiętaj o wizji
-jako rengar jesteśmy łatwym celem na początku gry zachowaj ostrożność gdy nie posiadasz umiejętności W nie wchodz w walkę
-pomagaj sojusznikom oni tego potrzebuja pozwol junglerow skupic sie na bocie i sam pomagaj na midzie
-przedstawiony zestaw przedmiotow nie zawsze jest odpowiedni PAMIĘTAJ o tym
-czasem nalezy zbudowac 1-2 przedmioty defensywne są one tańszę od przedmiotów offensywnych i łatwo możesz wrócić do gry
-wykorzystuj pasywke rengara to jego najwieksza
broń

POMDUMOWUJĄC
Mój poradnik to zbiór informacji dla graczy początkujących nie jest on stworzony dla Rengar mainów ponieważ każdy z nich ma tę wiedzęw małym palcu
chcę życzyć powodzenia osobą które  sprubują zagrać kotkiem po tym jak przeczytali ten poradnik
jednocześnie dziękuje jeśli to czytasz poniewasz dotarcie do tego fragmentu jest dla mnie bardzo ważne powodzenia na summoners rift Cześć

Poradnik napisany w 100% napisany samodzielnie proszę o nie powielanie go na stronie bez mojej zgody Pozdrawiam TakBardzoGG
CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

November 25, 2016 at 07:40 PM

Dobre dobre
dawix15000 avatar

dawix15000

November 25, 2016 at 08:29 PM

dobre
ZAJEBISTER avatar

ZAJEBISTER

November 26, 2016 at 04:40 PM

Ja bym tylu nie napisał, nie chciałoby mi sie????
adam1501 avatar

adam1501

December 1, 2016 at 10:09 PM

Powiem tak do poradnika podszedłem bardzo poważnie i mam w planach wykonać kolejne ale nie jestem pewien do jakiej postaci może macie jakieś propozycje?
Dziękuje za słowa uznania i Pozdrawiam
GreenArrowS avatar

GreenArrowS

December 19, 2018 at 10:47 AM

D3C3MB3R-GH-2k18
Poradnik Do Rengara -Czyli jak poprawnie drapać kotkiem na forum Od użytkowników na Gamehag