Skończyłem grać w WOT na 5 tierze jakoś.
Ja mam na 9 i mam prawie 10. Chodzi konkretnie o Obj. 268.
większość moich czołgów to 10 tier ale znajdą się 9
ja mam chyba 17 dziesiątych tierów:grin:
7 tier arta brytyjska i KV-3
ja mam 8 a najgorsze w gararzu to 6 na turnieje bo się opłaca je grać,jak ktoś ma dobre czołgi i nie ma kasy do wydania to turnieje na oficialnej stronie WG albo jak nie chcecie złota to polecam faceit tam możecie wymienić na wszystko!
na starym koncie ma ktore sie dostac nie moge mam 8, teraz gram 3 dzień i mam 5 tier
ja mam 8 a najgorsze w gararzu to 6 na turnieje bo się opłaca je grać,jak ktoś ma dobre czołgi i nie ma kasy do wydania to turnieje na oficialnej stronie WG albo jak nie chcecie złota to polecam faceit tam możecie wymienić na wszystko!
Uwielbiam World of Tanks jest to gra strategiczna gdzie musisz zniszczyć wszystkie czołgi wroga lub przejąć bazę. Można również grać z kolegami i stworzyć swój klan to tyle na mój temat
wot blitz oczywix 10 tier
ja mam obj. 430u polecem ten czołg i jeszcze oczywiście polaka 60tp lewandowskiego
Mój uliubiony kolega gra w world of tanks ponoewaz lubi ta gre i bardzo poleca poniewaz gra z moim kolega ktory tez poleca bo gra juz bardzo dlugo i ten moj kolega ma najwiekszy tier 10.