Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam, dzisiaj napiszę 10 powodów dla których warto zagrać w Hearhstona, czyli w jedną z najlepszych karcianek ( przynajmniej moim zdaniem )
Zapraszam!
1: Gra NIE jest drużynowa, co sprawia że nie będzie sytuacji typu : omg report noob"
2: Gra jest prosta i przyjemna.
3: Gra jest nawiązaniem do gry Word of Worcraft, czyli wszystkie karty są z tej gry.
4: Tą karciankę stowrzył Blizzard, słynne studio, które stworzyło także Overwatcha, Word of Worcraft itd.
5: Gra jest prosta dla nowych graczy, oraz ma przyjemną grafikę.
6: Gra jest darmowa
7: W grze jest bardzo dużo kart, oraz ciągle dochodzą nowe.
8: Gra jest bardzo rozbudowana, ma pare trybów m.in. Karczemna bójka czy arena.
9: Gra potrafi rozbawić, szczególnie w trybie przygoda, gdzie teksty niektórych postaci portafią tak skutecznie rozbawić, że spadłem z krzesła.
10: W hearhstone gra wiele ludzi, co sprawia że nieważne o której godzinie gracie, i tak po paru sekundach znajdzie ci przeciwnika.
Mam nadzieje że zachęciłem was do zagrania w Hearhstone: Heroes of Worcraft. Zapraszam do komentowania, ja już się z wami żegnam, do zobaczenia cześć!!
Ps: piszcie jaki poradnik chcecie następny!
11: Na koniec sezonu , jeżeli osiągneło się przynajmniej 20 rangę, zyskuje się skrzynie z między innymi kartami, oraz pyłem do tworzenia kart!!