Zastanawiam się nad kupnem Vi. Może ktoś ma jakieś doświadczenia związane z tą postacią i zechce się podzielić. Chodzi mi przede wszystkim o to czy jest przyjazna dla nowego gracza, czy też nie. Sam gram w dżungli takimi postaciami jak Gragas, Graves, Amumu, Volibear czy Udyr. Czy Vi jest podobna do któregoś bohatera z tego grona? Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Moim zdaniem Vi jest świetnym bohaterem, zwłaszcza dla nowych graczy. Nawet przy budowaniu Triforce'a (Moc Trójcy) i dalej full tank wyciąga się niesamowity damage. Łatwe ganki to kolejna pozytywna...
cecha.Sam mam 7 poziom maestrii Vi i znam ją dość dobrze. Nikt też jej nie banuje na rankedach co daje możliwośc do One Trickowania jej. Świetna postać, wymaga tylko i wyłącznie poznania kilkusztuczek
Vi na low elo jest świetna, komponuj ją np. z Yasuo, ponieważ jej ult podrzuca a wtedy Yasuo używa swojego ulta.
Każda postać jest dobra, jeżeli umiesz nią grać. Vi jest dosyć specyficznym champem więc dla początkującego gracza może sprawić problem, jednak po ogarnięciu jej mechaniki...
Strasznie silna postać dmg ma znikąd i nie do zabija jak się dobrze złożysz
Dużo cc ,wytrzymała ,dobre ganki
na jg sobie radzi, ale ja osobiście wolę evelin, kayna, nocturnea
Vi to fajna postać i mocna. O ile dobrze wyczuwasz momenty kiedy sie wbić. Zależy też na kogo grasz. Osobiście wole Evelynn.
Tankowata ale nie ta meta
ciekawa postać, myślę że warra spróbowania
ja nie lobie bardzo denerwojoca
fajna postać a mainy to dobre mordy :)