1 zadanie zaakceptowali a 2 nie!Trochę dziwne!
Mi 1 zaakceptowali dopiero za 3 razem. :)) A 2 nadal nie. Coraz mniej mam ochotę wchodzić na tą stronę bo NIC nigdy nie akceptują. Wszystko tylko odrzucają, mimo, że na screenie który wysłałam wyraźnie widać nick i 10 level.
Mam ten sam problem... Tylko, że z 1 zadaniem. Wysłałem screena chyba juz 20x i nadal mi go nie zaakceptowali. To już się zaczyna robić żałosne :expressionless::expressionless:
Mi zaakaceptowali 2, zobaczymy co zaraz stanie się z trzecim.
Mam nadzieję ze ktoś odpisze.Czy opłaca się te zadanie robić bo widzę ze wam nie zaakceptowali...
nieżle widze ze wszyscy sa oszukiewanie ,nie tylko ja
wlasnie odrzucili moje screeny argumentujac ze to tylko dla nowych użytkowników
jak by mi sie chcialo w cos takigo wczesniej grac
gre zarejstrowalem tutaj zadania zrobioe screeny z lvl i nickiem sa
a ze wybralem sobie inny nick to ma byc powód?
oszusci jakich malo!
Polecam napisać do Misty wtedy akceptują
no wyslalem juz ze 20 zgloszen
zalozylem nowe konto od nowa i co?>
wkleja (kopjuj wklej) wiadomosc:
Hej! Aby zadanie zostało zaakceptowane, musisz stworzyć NOWE konto w grze przez naszą stronę, nick musi być taki sam (lub podobny) jak na Gamehag oraz musi być on widoczny na zrzucie ekranu. Następnie wykonaj zadanie! Jeśli to zrobiłeś, spróbuj wysłać screena jeszcze raz, wtedy my poddamy go ponownej weryfikacji. Jeśli napotkasz problemy, możesz się ze mną skontaktować ponownie. Pamiętaj, do wykonania tego zadania potrzebujesz NOWEGO konta w grze!
po prostu oszusci inaczej nie nazwe
Mi 1 nie chce zaakceptować.
Musicie mieć odpalona kartę z gamehag i z bbe
MAM NIEMIECKĄ KLAWIATURE SCREENÓW NIE WIEM JAK ROBIĆ A TO GRA 18+
Ja właśnie mam problem nie mogą akceptować mi zadania 1 bo podobno rejestrowałem konto dawniej a mam wiadomość od administracji z dowodem że konto zakładałem Dokłada data to 2019-02-08 23:36:39.
Mi też nie chca przyjac zadania
pisanie do misty nic wam nie da, bo sie dowiecie tyle co przed pisaniem do niej.. czyli nic