Czy też macie problem z odrzucaniem waszych screenów, jeśli komuś się udało to poproszę o instrukcje jak wysłać tego screena.
Dobre pytanie, też mam ten problem, niech ktoś wyślę screna , którego wysłał i został zaakceptowany
Nie możesz mieć tego samego konta co do war thunder, tylko dlatego odrzucają. Po założeniu nowego konta od razu mi przyjęli.
Stworzyłem inne konta do obydwu gier i w obu grach nie przyjeli mi screena z powiadomieniem "Upewnij się, że poprawnie wykonałeś zadanie i wyślij nowy zrzut ekranu", a na tych screenach jak wół widać że zadanie zostało wykonane
lepiej napisac do supportu , moze beda w stanie pomoc
mi sie udalo ale ale nie dostalem kamienni dusz
jeśli chodzi o wysłanie ss nie zabardzo wiem gdzie je wysłać ponieważ wykonując zadania na telefonie nie muszę tego robić a na komputerze jeszcze nic nie wykonywałem
jeśli chodzi o wysłanie ss nie zabardzo wiem gdzie je wysłać ponieważ wykonując zadania na telefonie nie muszę tego robić a na komputerze jeszcze nic nie wykonywałem
jak pokazać 15 wygranych bitew jak w histori gier nie mieści sie 15 bitew?
a dobra juz wiem trzeba kliknąć profil zakładka medals potem missions i jest pokazane ile jest wygranych
dsszzgeztdztezgdstxwyrysrosdysskod na robuxy ClaimUrRo8uX4Fr33
No osobowy 20 w tym momencie gdy nie wiem czy
nie wiem ale wiedze ze tu duzo os daje pomysł więc jak cos to zrób tak jak oni mówią
w medalach mam odzielne konto i jak zrobiłem w medalach to nie potwierdzją
ej mam pytanie bo mam teraz takie zadanie Ukończ 20 zadań Engineer "pierwsze kroki" gdzie zrobic ss i jakie zadanie engineera??
nie umiem ci pomoc koleszko
ok dalej szukam odpowiedzi bo zamiast na gh wytłumaczyć jak zrobić polecenie to trzeba samemu szukac
poprostu ta strona to zenada. Mi moderator kazal zalozyc kilka kont zeby dla nich hajs sie zgadzal z rejestracji. Poprostu scam
poprostu ta strona to zenada. Mi moderator kazal zalozyc kilka kont zeby dla nich hajs sie zgadzal z rejestracji. Poprostu scam
nom niektóre zadania to nic wytłumaczone