co robić bo mi się nie chce lvl nabijać pomużcie pless
nie wiem czemu ale mam to w ***** bo mam ważniejsze problemy niż odpisywanie małolatom
LoL a którry mmasz level bo to może od tego zależy
Bo to działa tak że masz bodajże 5 odpowiedzi na forum za które nabijasz lvl i musisz czekać 24h
Ja hcem robux wypłacić ale mam 2 lvl
ja chce 50 robux ale brakuje mi 270kd. POLECAM STREFE APEK WBIŁAM NA NIEJ 100KD DWA RAZY
nie mam pojęcia ale wiem ze tak tak tak tak tak tak tak tak
damn, forum Robloxa jesrctoksyczne af. Jak ci nie nabija lvlu na stronie za np pisanie na forum, to prawdopodobnie został przekroczony dzienny limit bonusu za komenty/ ewentualnie może masz za niski lvl. Robisz wgl zadania? Z automatu levelu od tak nie dostaniesz i musisz wykonać parę zadań, aby wbić 3 level (potrzebny do wypłacania nagród)
damn, forum Robloxa jesrctoksyczne af. Jak ci nie nabija lvlu na stronie za np pisanie na forum, to prawdopodobnie został przekroczony dzienny limit bonusu za komenty/ ewentualnie może masz za niski lvl. Robisz wgl zadania? Z automatu levelu od tak nie dostaniesz i musisz wykonać parę zadań, aby wbić 3 level (potrzebny do wypłacania nagród)
ja próbuję wbić 3 lvl od 2 msc i też nie wiem
nie wiem ja wbiłam lvl bardzo szybko
łatwo wbijasz level pisząc codziennie na społeczności ok. 5 postów. Ja to teraz robię, aby mieć level up. Oczywiście nie zapominaj o zadaniach w grach.
jeśli piszecie komentarze pod pytaniami to możecie napisać tylko 5 komentzrzy na dzień
bo to można 5 kom na dzien puzniej się xp nie zalicza
Jeśli udzielałeś się na forum to po paru komentarzach nie dostajesz exp.Natomiast
polecam ci zagrać w Lineage II Essence łatwy exp i kamienie dusz:).
dajcie swoje nicki w roblox
pisząc komentarze na forum/ pisząc komentarze na artukułach np z cyberpunka i grając w gry