WOT to bardzo dobrze zrobiona gra typu wojenne. Grafiki zasługują na uznanie, lecz niektóre mapy mogłyby być nieco lepiej zrobione. mechanika gry bardzo dobra. Osobiście dobiłem do 7 tierów. Według mnie ta gra zasługuje na 4,5 gwiazdki.
ScuPeR
jak dla mnie to WAR THUNDER jest lepsze od Wota samoloty, czołgi a już niedługo też i statki
Obie niby podobne ale całkiem inne i jedna i druga ma swoje plusy.
WOT to spoko gierka, tylko że jak nie masz dużo miejsca na dysku to kicha ;/
dobrze zrobione , wciągają chociaż WOT minimalnie lepszy
Jeszcze dodam że WT jest o wiele lepszy w teksturachaWot na tym spada.Najlepsze jest to że mam GTX 1080 i DirectX 12 .W WT grafika jest przecudna wszystko wygląda jak prawdziwe aw WOT dalej sztuczne.
Ja tylko daje swój komentarz więc OSOBY KTÓRE MÓJ KOMENTARZ CZYTAJĄ NIECH NIE WKURWIAJĄ SIĘ ŻE TU GOŚCIU SIĘ CHWALI NA TEMAT SWEJ ULUBIONEJ GRY TYLKO POWIEM KAŻDY MA WŁASNE ZDANIE WIĘC WT FOREVER .
Powiem jedno , Na samym początku fajny potem po V tierze Monotonia :P
Gra bardzo specyficzna, jednak myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Duże zróżnicowanie pojazdów (czołgi lekkie, średnie, ciężkie, działa samobieżne i niszczyciele czołgów) jest dużym plusem!
Fajna gra nadal modyfikowana , wzmacniana o różne aspekty , jak i same czołgi / drzewka rozwijane są cały czas :) Bardzo polecam gierkę :)
Wg mnie , Jest to monotonne , może i jest nadal modyfikowana , czołgi są też spoko . Ale jak masz bitwy to większość przegrywasz . bo masz drewniany team
cześć mam pytanie czy naprawde ta gra jest spoko bo zastanawiam się nad pobraniem
Gra nudna nie polecam caly czas to samo ;)