Mam problem, bo nie wiem jak mam oceniać artykuły, które są plagiatem. Jak dam wszędzie łapki w dół, to w sumie nie oceniam zgodnie. Moim zdaniem powinien być na początku jeden główny przycisk, który ma podpis "plagiat". No, wiecie o co chodzi. A wy jak oceniacie takie perełki?
ja daje wszystko na ocene zla ale nie wiem czy to dziala, dostawalem juz kd za ocenianie :D
@aniapaci moim zdaniem też powinien być przycisk "plagiat"
Ja daję łapkę w dół przy pytaniu Czy artykuł wnosi coś nowego?, bo to wedłuk mnie po części dotyczy plagiatów
Najlepiej, gdyby wszyscy dawali ocenę negatywną za wszystko.
Pracujemy nad dodaniem takiego przycisku, dziękujemy za Wasze opinie! Chętnie dowiemy się czy macie jeszcze jakieś uwagi dotyczące sprawdzania przez Was artykułów :-)
Niestety, ale czy nie uważacie, że gdy taki przycisk zostanie wcielony w życie, osoby, którym nawet nie będzie się chciało zobaczyć czy to jest plagiat
Będą strzelać tak na przeczucie i wtedy artykuły, które nawet nie są plagiatem zostaną odrzucone.
Według mnie lepiej sprawdziłby się taki przycisk, po kliknięciu takiego przycisku mogłoby się otworzyć okienko dialogowe z możliwością wklejenia linku do oryginału.
Od pewnego czasu ja osobiscie nie dostaje pkt za ocenianie
@Gromekczek ale jak tacy ludzi, którzy nie czytają artykułów a oceniają, to mogą nawet bez tego przycisku źle oceniać, ale ten pomysł z wklejaniem jest całkiem całkiem +
+tylko komu się chce znajdywać oryginał jak czasami widać gołym okiem, że plagiat, alto dzadzą linki, albo widać, że robi najłzwyklejszy błąd w tytule, a w tekście okej.
Ważne jest, abyście czytali artykuły. Bez tego Wasze głosy nie są brane pod uwagę! Szukanie oryginału w internecie byłoby dosyć uciążliwe. Wierzymy, że będziecie oceniać sprawiedliwie :)
Trzeba by było do Misty spróbować dużą grupą napisać nową funkcję: opcję zgłaszania artykułów, może zobaczą i zrobią coś.