Deszcz

Gem0

unranked rank iconMads Vuur: 5 dollers it is not the point and i dont know novice
unranked rank iconJosh: how much do you need to earn to reach novice?
unranked rank iconJosh: how much is your payout for?
AdminJoshverd: :(
unranked rank iconMads Vuur: 🖕 that shit
AdminJoshverd: You'll receive an email when your redemption has been paid
unranked rank iconMads Vuur: Fuck this i review it and then i am out of here there are other sites were you have your payment within minutes not 18 hours
unranked rank iconJosh: this website is owned by lootably, they are very reputable so give some time and you'll get paid im sure!
unranked rank iconMads Vuur: And support do not respond to it say within an Hour is that 18 hours here
unranked rank iconJosh: usually within 48 hours is considered reasonable
unranked rank iconJosh: there is still internal verification policies before they send your payments
unranked rank iconMads Vuur: I have made the withdrawal thoe so it is played out
unranked rank iconJosh: maybe this aint the hustle for you then if you're not patient, some offers take months to payout haha
unranked rank iconMads Vuur: patient i have had patient for almost 24 hours i am not patient no more
unranked rank iconJosh: be patient this is a new website so its expected for some delays
AdminJoshverd: Your redemption will be paid out, you just have to be patient
unranked rank iconMads Vuur: I will make a bad review on Trustpilot and other sites i am so angry
unranked rank iconMads Vuur: I want it now
unranked rank iconMads Vuur: It is that i have been waiting on but is it fucked up to let someone wait 20 hours
AdminJoshverd: I understand. We will send you an email when your redemption is approved. I promise Petcapy emote (inline chat version)
unranked rank iconMads Vuur: I will not use this site if it is like this it is way to long to let people wait
AdminJoshverd: Modcheck emote (inline chat version) admins ?
unranked rank iconLevis: kk
AdminJoshverd: trust
AdminJoshverd: soon
AdminJoshverd: I know Sadge emote (inline chat version)
unranked rank iconMads Vuur: It is stil shit that it takes 20 hours it should be like a couple maks
unranked rank iconMads Vuur: And support dont respons in 20 hours to
AdminJoshverd: It will be approved soon! Admins will be online later Cat Yes emote (inline chat version)
unranked rank iconMads Vuur: I have waited 20 hours for my withdrawal
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

33

0/160

Kennen Poradnik

PsiQs avatar

PsiQs

November 16, 2016 at 07:21 PM

Witaj Przywoływaczu 
Skoro już tu jesteś napewno chciałbyś się dowiedzieć co mogę ci o tej postaci powiedzieć.

1.Potęcjał tej że postaci co gdzie i kiedy
   - Co warto wiedziec i kiedy warto wziąć Kennena kiedy raczej nie 
   - Jak utrzymać się na lini solo Top/Mid i co w 5v5
2.Odpowiednie buildy wazleżności od lini i sytuacji
   - Mid
   - Support
   - Ad carry
3.Moje krótkie zdanie na koniec   

1 -Potencjał tej postaci jest naprawde duży może przekonaliście się bo graliście na dobrego Kennena i dlatego tu jesteście o tuż to
    nie zawsze jakaś postać musi być odpowiednia pod wasz styl gry więc nie każdemu może się spodobać.
    Kennen jest wmiare mobilny i nie najłatwie go sie gankuje E bardzo moze pomóc nam w ucieczce bądz też w gonitwie.

Nie radził bym brać Kennena na jakichś tanków ponieważ nie zapominajmy to jest tylko mag.
    Nie radził bym też brac Kennena na Topa/Suppa jeżeli team posiada zby dużo apcarry lub nie posiada tanka.
    Kennen jest bordzo dobry w 5v5 np z Orianną,Gali lub MF 

-Ogólnie grając solo możemy ciekawie obijać wroga wykożystyjąc umiejętnoś pasywną nawet na 1 poziomie jeżeli zaczynamy z W 
    polecam zaczynac z Q i je maxowac jako pierwsze no chyba ze słabo trafiamy skillami to maxujemy W 
    warto używać pasywy zwłaszcz przy ganku ja polecam mastakowac W żucic Q i użyć w na przeciwniku co daje nam stuna jezeli nie trafimy Q zawsze mozemy użyć E jezeli jest taka       możliwaść E raczej używam kiedu trzeba uciec albo znaleść się w centrum akcji więc twój wybór.
    Ult wbrew pozorom nie jest niewiadomo jakmocną umiejętnośnią ale w 5v5 potrafi bardzo namieszać jak dobrze sie wbić mozemy Fleshem E i pasem Hextech następnie R W w             między czasie Q mozemy jeśli wiemy w kogo dobrze miec wtedy zhyonie.

2 -Top/mid w zależności od enemy ad czy ap/tanki czy duży dmg
       *Pas hextech  
       *zhyonia / berło odchłani
       *Kostur pustki /rylai
       *Rabadon/Echo Luden
       *Obuwie maga (w między czasie)
        Ja używam głównie tego a z zależności od sytuacji 
        [Czary] Top Flesh i Teleport /Mid preferuje Flesh i Bariera 
  -Support 
       Niczym nie różni poza tym ze pierwszy składamy itemek na suporta
  -AD Carry 
       Bam wam dokładnie nie powiem bo to jest raczej wersja do zabawy/trolowania ale działa   
      *Ostrze zniszconego króla
      *Widmowy tancerz
      *Huragan
      *Ostrze nieskączoności
      *Buty Berserki (w między czasie)
      *zależy co brakuje opd team enemy 
  -Jungla [Nie grałem ale sie da] 
      *Zwłaszcza w sezonie 7 jest łatwiej [Jeżeli grałeś lub masz jakiś fajny build napisz] 
3Tak moje zdanie 
 Kennen jest moją ulubiona postacia napewno was zaskoczy nie raz. Mam nadzieje ze pomogłem i jeżeli się znalazły jakieś błędy sory Dyslekta ale starałem sie tego unikac.

CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

November 16, 2016 at 07:37 PM

Kennen, mmm, my mein
Idachox95 avatar

Idachox95

November 23, 2016 at 06:22 AM

mhmmmm
kamil321 avatar

kamil321

November 23, 2016 at 07:30 PM

dobrze to napisałeś