Deszcz

Gem0

unranked rank iconMads Vuur: 5 dollers it is not the point and i dont know novice
unranked rank iconJosh: how much do you need to earn to reach novice?
unranked rank iconJosh: how much is your payout for?
AdminJoshverd: :(
unranked rank iconMads Vuur: 🖕 that shit
AdminJoshverd: You'll receive an email when your redemption has been paid
unranked rank iconMads Vuur: Fuck this i review it and then i am out of here there are other sites were you have your payment within minutes not 18 hours
unranked rank iconJosh: this website is owned by lootably, they are very reputable so give some time and you'll get paid im sure!
unranked rank iconMads Vuur: And support do not respond to it say within an Hour is that 18 hours here
unranked rank iconJosh: usually within 48 hours is considered reasonable
unranked rank iconJosh: there is still internal verification policies before they send your payments
unranked rank iconMads Vuur: I have made the withdrawal thoe so it is played out
unranked rank iconJosh: maybe this aint the hustle for you then if you're not patient, some offers take months to payout haha
unranked rank iconMads Vuur: patient i have had patient for almost 24 hours i am not patient no more
unranked rank iconJosh: be patient this is a new website so its expected for some delays
AdminJoshverd: Your redemption will be paid out, you just have to be patient
unranked rank iconMads Vuur: I will make a bad review on Trustpilot and other sites i am so angry
unranked rank iconMads Vuur: I want it now
unranked rank iconMads Vuur: It is that i have been waiting on but is it fucked up to let someone wait 20 hours
AdminJoshverd: I understand. We will send you an email when your redemption is approved. I promise Petcapy emote (inline chat version)
unranked rank iconMads Vuur: I will not use this site if it is like this it is way to long to let people wait
AdminJoshverd: Modcheck emote (inline chat version) admins ?
unranked rank iconLevis: kk
AdminJoshverd: trust
AdminJoshverd: soon
AdminJoshverd: I know Sadge emote (inline chat version)
unranked rank iconMads Vuur: It is stil shit that it takes 20 hours it should be like a couple maks
unranked rank iconMads Vuur: And support dont respons in 20 hours to
AdminJoshverd: It will be approved soon! Admins will be online later Cat Yes emote (inline chat version)
unranked rank iconMads Vuur: I have waited 20 hours for my withdrawal
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

30

0/160

League of Legends - jak wygrywać więcej gier

Tomsonex01 avatar

Tomsonex01

November 16, 2016 at 06:45 PM

Z tego poradnika dowiesz się:
*Jakie decyzję podejmować aby wygrywać więcej gier
* Czego nie robić 
* Jak uczyć się na błędach
UWAGA 
Ten poradnik jest pisany dla osób poniżej PLATYNY

Na wstępie chciałbym powiedzieć, że aktualnie moja Dywizja to platyna 2 więc myślę, że mogę wypowiedzieć się na ten temat.

1. Obiectivy (obiekty) 
Dla nie wtajemniczonych są to rzeczy tj. Smoki, barony,  wierzę,  czy buffy
    * Smoki - aktualnie w grze posiqdamy 5 typów smoków 
       Infernal Drake (ognisty smok)- Daje on dodatkowy DMG jest on smokiem o którego najbardziej powinniście zabiegać w grze
       Mountain Drake ( skalny smok)- Daje wam dodatkowy DMG na wierzach i potworach
      Cloud Drake ( smok powietrza) - dodaje prędkość ruchu poza walką.
      Ocean Drake ( smok oceaniczny) - Co jakiś czas odnawia punkty many i zdrowia bardzo przydatny smok
Elder Drake (starszy smok)- na kilka min daje podwojone efekty wcześniej zebranych smoków.
 Po co zdobywać smoki? Są one bardzo potrzebne po pierwsze wzmacniają was co daje przewagę nad przeciwnikiem,  po drugie daje złoto co również daje przewagę a przecież o to chodzi. Odpowiednia ilość smoków może naprawdę zmieść przeciwnika z ziemi. Np. Jeśli zbierzecie 3 infernal Drake będziecie mieli dużo więcej siły niż przeciwnik a co za tym idzie będziecie wygrywać team fighty ( walki drużynowe) 

Baron - Daje on wzmocnienie do ataku, szybki powrót i ulepszone miniony ale myśle, że o tym już wiecie ;) Ważniejsze jest to kiedy należy go robić, poniżej wymienię sytuację kiedy powinno się go zrobić :
* Przeciwnicy są martwi
* Przeciwny jungler/Carry jest martwy lecz wtedy jednak należy pamiętać, że jeśli przeciwnicy próbują wam przeszkodzić musicie dać radę albo zabić ich albo dokończyć barona bo jeśli uda im się to macie w plecy kilkanaście sekund gry.

Kiedy nie należy tego robić:
* Kiedy wasz jungler nie ma smite
* Kiedy wasz ADC nie żyje (chyba że przeciwnicy są martwi ;) 

UWAGA SĄ TO PROPOZYCJE SYTUACYJNE. 

Wieże - pamiętajcie, że jeśli macie okazję wziąć wieże lub zabić przeciwnika zawsze probujcie zabrać wieże ponieważ daje ona Golda całemu teamowi nawet jeśli ktoś jest bardzo do tyłu to pomoże mu to.
Pierwsza wieża daje +500 Golda jest to bardzo dużo więc starajcie się ją pozyskać . 
Zapamiętaj: Żeby wygrać grę musisz zbierać wieże ;) Są one najważniejsze, ważniejsze od zabójstw choć one bardzo pomagają ;)
Nigdy nie popełsniaj tego samego błędu! Tak wiem ktoś powie Tomek łatwo Ci mówić ale jest na to sposób, którego sam używam, a miamowicie nagrywanie i oglądanie powtórek z męczu i przygladanie się własnym będą jest wiele programów do tego poszukajcie w necie :D Zdradzę wam, iż Riot Games wprowadzi w sezonie 7 opcje po grze w, której będzie można zapisać powtórkę gry.

Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem do zobaczenia na Summoner's Rift

CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

November 16, 2016 at 07:43 PM

Przydatne ;)
kacper030307 avatar

kacper030307

November 17, 2016 at 02:29 AM

Dzięki,ale fajnie jak bys zrobił poradnik jak radzić sobie z trollami,zrobiłem tego typu poradnik ale chciał bym zobaczyć wypowiedź innych :D
Tomsonex01 avatar

Tomsonex01

November 17, 2016 at 09:05 PM

Wiesz dzięki za pomysł! Naprawdę akurat zastanawiałem się nad nowym poradnikiem, zaraz szykuję się do pisania i jak go tylko zatwierdzą będziesz mógł se poczytać :D
+
GreenArrowS avatar

GreenArrowS

December 19, 2018 at 10:44 AM

D3C3MB3R-GH-2k18
League of Legends - jak wygrywać więcej gier na forum Od użytkowników na Gamehag