Zrobiłem 1 zadanie, a w grze mam identyczny nick jak tu. Mimo to nie zaliczyło nie zadania.POMOCY!!!
Jeśli wam nie zaakceptuje można napisać do supportu zamieszam link https://gamehag.com/pl/kontakt Do zamknięcia :) dziekuje :)
ale ty wiesz że nie musi być podobny nick ?
Od wysłania trzeba czekać 48 godz. Po tym czasie jeśi ci nic nie przyjdzie pisz do suporta
A farmer[1] (also called an agriculturer) is a person engaged in agriculture, raising living organisms for food or raw materials. The term usually applies to people who do some combination of raising field crops, orchards, vineyards, poultry, or other livestock. A farmer might own the farmed land or might work as a laborer on land owned by others, but in advanced economies, a farmer is usually a farm owner, while employees of the farm are known as farm workers, or farmhands. However, in the not so distant past, a farmer was a person who promotes or improves the growth of (a plant, crop, etc.) by labor and attention, land or crops or raises animals (as livestock or fish).
a gdzie znaleźć ile sie już bitw wygrało?
kliknij w nick i masz tam staty
konta
aha nie lubię tej gry i w nią nie gram więc sorry ale nic nie poradzę xd
chodzi oto żeby się zarejestrować przez link z game hag
ty tego nie zrobiłeś i ci nie zaliczy zadania
jezu dzk zrobilem z linku i działa
prawdopodobnie też jakość wysłanego screena mogła być zła
mi jak nie działa to pisze do supporta i mi akcceptuja
Aby zadanie zostało zaakceptowane Twój nick musi być taki sam lub podobny do tego z Gamehag.