Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
To pytanie zadaje sobie wiele osób. Już śpieszę z odpowiedzią! OFICJALNIE Kampania PvE w Fortnite będzie dostępna gratis jeszcze pod koniec tego roku. Nie wiemu jeszcze jak Epic Games potrakuje osoby które zakupiły kampanie we wszczesnym dostępie. Może nagrody w postaci v-dolców? Albo jakieś fajne skiny lub bronie? Na odpowiedzi tych pytań musimy jeszcze trochę poczekać. Mam nadzieje że zapokoiłem waszą ciekawość i chcęć zagrania w kampanie gry Fortnite. A może nabyliście ją przedpienierowo? Napiszcie w komentarzach!