Ja sporo nawet nie wiem ile
gra fajna polecam dla ty co się nudzą polecam
ja zainstalowałem zeby zdobyc kd ale mysle ze jak juz zrobie questy to bede jeszcze grac
ja jej nie moge zainstalowac i jakjo instaluje to mnie wywala z neta
ratowanie jeszcze było grywalne kilka miesięcy temu. potem misje zaczęły się bugować, wydarzenia zrobione pod czas, brak poprawki starych błędów, patch 8.0 osłabił umiejętności i wprowadził nowe błędy. dla nowych graczy jest ciekawe, dla starszych zaczyna być nudne. dużym plusem jest obrona własnej bazy gdzie możesz budować dowolnie.
battle royale było grywalne do 4 sezonu. potem błędy i zmiany zaczęły zabijać tą grę. na początku budowanie było wolniejsze, gracze dłużej strzelali się na odległość bo nie było przedmiotów które umożliwiały w szybkim tempie zbliżenie się co wroga. potem było coraz gorzej. każda aktualizacja to nowe błędy a ich naprawa zajmuje nawet 2 tygodnie! i tak już prawie rok! battle royale w wersji beta a nawet alfa przez ponad rok! najbardziej zbugowana gra na świecie. podejrzewam że jakieś dzieciaki sterują programistami w epic gam
jest ktoś chętny i pomoże mi zrobić zadania w tej grze? Bo chciałbym w to grać ale mam słabą karte wideo i mnie wywala z błędem a chciałbym zrobic zadanie. Pomoże ktoś? Plis :(
Jeżeli ktoś chce to proszę pisać na priv tutaj :(.
Bardzo Fajna gra na wiele godzin w 3 tryba bitwy Polecam!