Ostatnio cs go był za 4200 a teraz jest za ponad 5000 KD. Czy cena będzie ciągle rosnąć?
Osobiście uważam ze nie cena na rynku podskoczyła
Chodzi mi o cenę na gamehag
Rynku nie oszukasz, jeśli masz wątpliwości to napisz do supportu dlaczego podnieśli próg punktowy
Na początku był cs za 3800, potem zmienili na 4200 a teraz jest 5500. Chyba to zależy od popularności serwisu. Mi się udało za 4200 :D
Nie będe kupywał bo za drogo :/ zbierałem na 2xCs - wychodziło mi wcześniej około 8-9 tyś a teraz około 11 tyś :(
Możliwe, że tamta cena im się po prostu nie opłacała. Jednak jeśli chcą prowadzić ten serwis to muszą na nim jakkolwiek zarabiać by nie byli zmuszeni jej zamknąć.
Dlatego podnoszenie ceny nagród od czasu do czasu niestety musimy zrozumieć. Jednak gdyby serwisowi źle szło i ceny byłyby tylko niższe, szybko by byli zmuszeni na zamknięcie strony. A tego nie chcemy
Serwis GameHag też musi zarobić a więc podnoszą stawki ale raczej wiedzą ,że wtedy ludzie przestaną korzystać z ich portalu :P
Ja raczej nie przestanę, jedyny serwis punktowy który mi się podoba i mnie nie ojebał
Mam tak samo. Mi się bardzo podoba.