oczywiście że na gamehag robuxy są za kamienie dusz ale kamienie dusz dostaje się za granie w gry czyli... ZA DARMO!
Dokładnie. Ja tego serwisu używam 3 lata więc no
oczywiście że na gamehag robuxy są za kamienie dusz ale kamienie dusz dostaje się za granie w gry czyli... ZA DARMO! xD hahhah są za darmo obiecuje gamehag to kos rzecz przepraszam za błędy ortograficzne XD :grinning::grinning::wink:
oczywiście że na gamehag robuxy są za kamienie dusz ale kamienie dusz dostaje się za granie w gry czyli... ZA DARMO! xD hahhah są za darmo obiecuje gamehag to kos rzecz przepraszam za błędy ortograficzne XD :grinning::grinning::wink:
tak to prawda oczywiście że na gamehag robuxy są za kamienie dusz ale kamienie dusz dostaje się za granie w gry czyli... ZA DARMO! xD hahhah są za darmo obiecuje gamehag to kos rzecz przepraszam za błędy ortograficzne
Ja gram w piggy od dwóch miesięcy
tak dostaje się darmowe robuxy,znaczy musisz nazbierać KD czyli kamienie dusz KD zdobywasz za granie w gry CZYLI ZA DARMO! xd Oczywiście nie tylko robux możesz wymienić na inne rzeczy np. Among us,pasedcard idt. Więc tak sorka za błędy ortograficzne
tak ja kilka razy już wymieniłam i działa
tak za darmo ja raz wymieniałam i w 100% działa
Tak są za darmo roboxy i da się za nie kupić jakieś rzeczy w catalogu
tak można za kamienie dusz
oczywiście że na gamehag robuxy są za kamienie dusz ale kamienie dusz dostaje się za granie w gry czyli... ZA DARMO
tak oczywiście wszystko jest za free na gamehag
są za kamienie dusz a je sie zdbywa za granie w gry czyli za...DARMO