Mam problem z 1 zadaniem do Crossouta, wysłałem screena z moją nazwą użytkownika i historią meczy na profilu gdzie było ich 5.
3 bitwy przegrałem, a 2 wygrałem jeśli ma to jakieś znaczenie. I mój nick w Crossout brzmi mikip123, a na gamehag nazywam się Mikip123.
Nie wiem czy duża litera ma znaczenie. Proszę o pomoc!
No ja też mam, wykonałem pierwsze zadanie w grze które brzmiało rozegraj 5 bitew, tak samo jak tu.. dlaczego to odrzucacie GAMEHAG!!
Mam dziś to samo wczoraj z racji bonusu rozegrałam 5 meczy wszystkie akurat zwycięsko dziś informacja "zadanie odrzucione". :triumph::rage:
Mi też odżucili i napisali, że już screen użyty, błagam was. Co tu sie dzieje. Moge im zrobić jeszcze jednego ss, z jakimś ich napisem na czacie, żeby potwierdzic tożsamość... pozdro
Macie zagrać 15 bitew ...
czasem trzeba wysyłać do skutku
xD
Wczejśniej było napisane że 3 thx
chyba wyraźnie jest napisane, że musicie rozegrać 15 bitew -_-
mam 24 mecze a oni mi odrzucaja pomocy xD
Rozegrałem 15 bitew, a i tak moje zadanie jest cały czas odrzucane. Support też nie pomaga i mają mnie gdzieś odpisali jedynie, że mój screen został już wykorzystany przez innego użytkownika co nie jest prawdą...
pany a co zrobic jesli wyslalo sie nie tego screena ?> XD
Duże litery nie mają znaczenia ponieważ treśc dalej jest ta sama tzn, nick nadal ten sam tylko inaczej napisany
Mam ponad 20 bitw i nie zalicza mi zadnia... Co jest?
Aha musicie mieć 15 bitem równo