Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
uwaga- W tym poradniku jest zawarte moje i tylko moje zdanie ma temat postaci, którymi warto grwć aby wbić Golda
Niestety osoby w niskich dywizjach borykają się z problemem tzw. Licz tylko na siebie. Z racji na tą domenę jasne jest, że potrzebujesz postaci które mają dobrą iniciacje i są dobre pod tf (team fighty [walki drużynowe])
Na każdą linie potam kilka takich przykładów
Top line:
Kenen- dobre zagrane ulti w team fighcie może uratować grę, oprócz tego na lini bardzo bezpieczna postać
Pantheon - Kto nie grał pantheonem choć raz i nie użył dobrego ulta nie wie co to Carry. Wygranie lini pamtheonem jest banalne a co za tym idzie jeśli jesteś silny powinieneś za pomocą ulti pomagać na innych liniach
Jungle:
Amummu: W niskich dywizjach mało kto wie jak dobrse counter junglować (przeszkadzać przeciwnemu junglerowi) Amummu po 6lv jest bardzo silny z racji na to, że w niskich dywizjach jest dużo team fightow może wykazać się stunując wszystkich z ulta.
Evelynn: jedyna trudność polega na czyszczeniu jungli. Jak już się tego nauczysz wystarczą częste i łatwe ganki. W team fighcie tylko ult i klikanie Q
Mid line:
Tu potrzeba prostych postaci które nie wymagają skilla
Karthus: Na lini spam Q w team fighcie wchodzisz z E z W spowalniasz i nawet jeśli zginiesz używasz ulta i pół Hp przeciwników zabierasz ty resztę wygrywa team
Lux:
Jedyna trudność to skill shoty (umiejętności celne) jeśli się je ogarnie bardzo przydatna do łapanek przeciwnikó.
ADC :
Bezpieczne farmiace postaci
Miss Fortune:
Bezpieczny i silny ADC w team fighcie może za pomocą ulti wyczyścić przeciwników.
Support:
Leona: Bardzo dobra iniciacja do team fightow
Thrash: Skuteczne łapanie przeciwników i iniciacja z ulta jedyna trudność to skill shot na Q
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem. Pozdrawiam Main Supp