Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć! jestem Pakaxxx i opowiem wam o sezonie 4 rozdziału 2.
Proszę zaakceptuj to jeśli przyszedłeś oceniać artykuły!
Supermoce:
Innym tematem w tym sezonie jest halloween. Tym razem wydarzenie nazywa się "Zemsta Midasa"
W halloween można było pokonać Midasa cienia, aby zdobyć mitycznego Tommy guna. Gdy zginęło się w grze odradzało się jako duch aby polować na ocaleńców. Duch miał dodatkowe umiejętności. Mógł atakować tylko pazurami ale za to mógł zjeść dowolny przedmiot, aby się uleczyć. Do gry zostały dodane także wyzwania dzięki którym mogliśmy zdobyć kilof i malowanie do broni. Moja ocena tego wydarzenia to 7/10.A teraz trochę o wojnie z Galactusem.
Wokół mapy zostały porozstawiane dziwne urządzenia. Wygląda to jakby generowały coś w rodzaju pola siłowego.
Ja myślę że te pole ma nas ochronić przed atakiem Galactusa, ale to tylko moja teoria.
Ten sezon podobał mi się. Moja ocena to 8/10.Zostawiam wam zwiastun tego sezonu jeśli chcecie obejrzeć. Pa!