Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam w tym poradniku Tryndamere król freriordu przeciwnik Aatroxa oraz jeden z łatwiejszych postaci do robienia PENTAKILLA!
Zapraszam
Tryndamer jest królem Freliordu oraz żoną Ashe jego znajomi to Ashe Gragas oraz Braum a rywale Sejuani oraz Aatrox.
Umiejętności:
Passywka: Tryndamere zyskuje furię za każdy atak oraz umiejętność. Furia zwiększa jego szanse na trafienie krytyczne.
Q: Tryndamere wydaje całą furie i się leczy dodatkowo ma zwiększony atak za każdy punkt furi.
W: Tryndamere przestrasza wrogów którzy stoją do niego tyłem.
E: Tryndamere przedziera się do przodu zadając obrażenia przez każdą jednostkę przez jaką przeleci.
R: Tryndamere jest przez pare sekund nieśmiertelny zyskując furie oraz sprawiając że nie można go zabić.
Przedmioty:
Ostrze nieskończoności naramienniki berserkera kosa statika czarny tasak widmowy tańcerz oraz anioł stróż.
Kontry:
Tryndamera kontruje teemo Ramus Pantheon Jax oraz Cho Gat a on sam kontruje Mastera yi Aatroxa Zeda i Rumble.
Porady:
Jego E to świetna ucieczka a q pozwala dużo się leczyć pamiętaj o tym że passywka daje ci szanse na trafienie krytyczne.
Linia:
Idziemy na topa lub do jungli ale ja bardziej polecam na topa :)
Mam nadzieje że poradnik się spodobał kogo chcecie następnego? piszcie! pisał dla was Pan Tajemnica do zobaczenia pa!