Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam w tym poradniku Akali pięść cienia
Zapraszam!
Akali należy do zakonu Kinkou wraz z Shenem oraz Kenenem. Ich wrogiem jest Zed który posiadł zakazane techniki oraz zgładził ojca Shena.
Umiejętności:
Passywka: podstawowe ataki Akali zadają dodatkowo 6% obrażeń magicznych, które wzrastają o 1% za każde 6 punktów mocy umiejętności. Akali zyskuje dodatkowo 6% dodatkowych wampirzych zaklęć które zwiększają się o 1% za każde 6 punktów obrażeń od ataku ( ad )
Q: Akali rzuca kamą zadając obrażenia oraz sprawiając że następny atak zada dodatkowe obrażenia i odnowi energię.
W: Akali rzuca zasłoną dymną która spowalnia przeciwników oraz sprawia że w zasłonie dymu jest niewidzialna.
E: Akali wykonuje zamach zadając obrażenia.
R: Akali zyskuje esencje ciena co (30,22,15 sek zelaży od poziomu ) oraz przy zabójstwie lub asyście. Użycie sprawia że Akali traci jedną esencje cienia i doskakuje do wroga zadając obrażenia.
Przedmioty:
Pistolet hextech buty filozoficzne klepsydra Zhonyi Rabadon Anioł stróż oraz zmora licza.
Kontry:
Akali kontruje Yasuo Khartusa Nidelle oraz Vel koza a jest słaba przeciwko Lee sinowi Rumblowi Annie oraz malzaharowi.
Linia:
Idziemy na topa albo mid
Mam nadzieje że poradnik się spodobał kogo chcecie następnego piszcie pisał dla was Pan Tajemnica do zobaczenia.