• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Problemy ze ścianami na gamehagu

Gamehag ma oferty na ścianach z zewnętrznych ścian ofert, ale ma własne nazwy dla nich. W ostatnich tygodniach ciągle odbijam się o "kampania nieaktualna" (te nieaktualne kampanie wiszą już dobre 2-3 tygodnie, jak nie dłużej) przy próbie uruchomienia; w wypadku innych mimo zrobienia zadania kamienie dochodzą tylko w 50% przypadków (kiedyś było to 80-90%, część ze ściany Grozy, gdzie można napisać do supportu). Wiem, że nie ma co pisać do supportu gamehaga, bo "to nie ich dzialka" (choć biorąc pod uwagę, że niektóre tablicze przy nieaktualnych ofertach przesyłają do tablicy i tam oferty są inne - czy UI gamehaga nie update'uje tych ofert? coś tak podejrzewam). Zastanawiam się tylko, czy to ja mam takie problemy czy inni też (mam różne sprzęty, bo mam tablet po mamie teraz, więc nie jest to problem z konkretnym sprzętem). (Bo przyznam, że trochę mam tego dość, szczególnie z tymi wszystkimi żabami i innymi pomysłami...)

20 października 2020 04:45 491
    0

nic nowego

20 października 2020 17:26 491
    0

TEŻ COŚ TAKIEGO MAM\

23 października 2020 05:29 491
    0

@rafi dzieki, ale moje osttatnie problemy to iOs i tylko raz klikana gra :)

23 października 2020 05:37 491
    0

Cześć! Niestety wiele tutaj zależy od dostawców zadań ze ścian propozycji. Trafiłem też na podobny, zarówno na iOS, jak i na Androida. Miejmy nadzieję, że znajdzie się sposób na zoptymalizowanie tego niedociągnięcia.

23 października 2020 12:29 491
    0

czesc jakie macie telefony ?

23 października 2020 13:08 491
    0

jak ,wykle nic nowego

24 października 2020 04:27 491
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się