Jaki jest największy bug jaki spotkaliście? W meczu lub w kliencie gry?
Ja ostatnio znalazłem buga z R siona. Zgliczował mi się podczas biegu a potem nagle znowu ruszył
byłem w ścianie i nie mogłem się ruszyć
Przez całą grę widziałem przeciwnika cały czas nawet jak był w bazie.
Jedyny ktory mi przychodzi teraz do glowy to bug z wukongiem na starej mapie TT ( Twisted Trelline) gdzie zostalem wyrzucony do gory na pare sekund ( po za mape ) po czym spadlem tracac hp
i to samo bylo raz z redbuffem ( i takze na Twisted Trelline ) ktory zostal w ten sam sposob wyrzucony ku niebiosa i spadl po kilku/kilkudziesieciu sekundach
jeszcze pamietam bug z xerathem ( gdzie zabijalo sie tak jakby miniona za mapa ) ktory powodowal crash calej gry ( stojac na platformie strzelalo sie po za mape i gra crashowala )
Nie mogłam uderzyć Barona, ale to było dość dawno, teraz już nie spotykam bugów.
Hack wywołany bugiem (możliwość używania summoner spelli bez cd)
NIe pamiętam dokładnie, jak to było... Ale ktoś mnie podrzucił i na dobrych kilka sekund wywaliło mnie w kosmos. Moja postać po prostu ciągle leciała do góry :x
Nowy Nunu ma buga, że może "w" przetoczyć śnieżkę przez niektóre ściany.
Albo ja spotkałam się z tym, że przez całą grę widziałam hooka enemy tresha na naszej caitlyn. No chyba że się odnawiała.
Chodzenie przez sciany alistarem
Lux odpala 2 razy R czasem, ale już to chyba naprawili :(
hehe ta gra xd, cały czas te serwery eune płoną, misje w ogóle się nie zapisują, nie moge kolejki otworzyć nie dziwię się czemu teraz tak dużo osób odchodzi
Działko Heimerdingera, strzelające z krzaków na midzie do minionów.
Kalista wyrzuca tego siona na pasywce I po 30 sekundach wraca do bazylol
Nie spotkałem jeszcze żadnych bugów