Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam dzisiaj Master Yi patyczkowaty samuraj najłatwiejsza postać w grze oraz jeden z ulubionych postaci początkowych graczy oraz jak go nazywam "Izi penta w mgnieniu oka"
Zapraszam :D
Master Yi to samuraj Wuju nauczyciel Wukonga a także najlepsza postać do robienia Pentakilla.
Umiejętności:
Passywka: 3 atak Mastera pędzie podwójny ( drugi atak zada o 75% mniejsze obrażenia )
Q: Master doskakuje do celu oraz zadaje mu oraz 3 innym jednostką obrażenia.
W: Master medytuje i się leczy gdy medytuje otrzymuje mniejsze obrażenia.
E: Passywnie Master ma zwiększone obrażenia. Użycie ma jeszcze bardziej zwiększone obrażenia a gdy E się odnawia bierna premia znika :(
R: Master szybciej biega i szybciej atakuje i niemożna go spowolnić.
Przedmioty:
Jak przy Lee zależy gdzie gramy ale podstawowe itemy to:
ostrze zniszczonego króla widmowe ostrze Youmuu oraz kosa statika.
Comba:
Naprawdę myśleliście że ma jakieś comba? używa się r e q i pentakill prose? Mam nadzieje!
Country:
Dobrze sobie radzi na Twisted fate Lux Aatroxa Rengara Wukonga a radzi sobie żle z Aatroxem teemo cho gatem Ramusem oraz tryndamerem
Mam nadzieje że "poradnik" się spodobał jaką chciecie następną postać? piszcie w komentarzach ja się żegnam cześć!