Witam dzisiaj Master Yi patyczkowaty samuraj najłatwiejsza postać w grze oraz jeden z ulubionych postaci początkowych graczy oraz jak go nazywam "Izi penta w mgnieniu oka"
Zapraszam :D
Master Yi to samuraj Wuju nauczyciel Wukonga a także najlepsza postać do robienia Pentakilla.
Umiejętności:
Passywka: 3 atak Mastera pędzie podwójny ( drugi atak zada o 75% mniejsze obrażenia )
Q: Master doskakuje do celu oraz zadaje mu oraz 3 innym jednostką obrażenia.
W: Master medytuje i się leczy gdy medytuje otrzymuje mniejsze obrażenia.
E: Passywnie Master ma zwiększone obrażenia. Użycie ma jeszcze bardziej zwiększone obrażenia a gdy E się odnawia bierna premia znika :(
R: Master szybciej biega i szybciej atakuje i niemożna go spowolnić.
Przedmioty:
Jak przy Lee zależy gdzie gramy ale podstawowe itemy to:
ostrze zniszczonego króla widmowe ostrze Youmuu oraz kosa statika.
Comba:
Naprawdę myśleliście że ma jakieś comba? używa się r e q i pentakill prose? Mam nadzieje!
Country:
Dobrze sobie radzi na Twisted fate Lux Aatroxa Rengara Wukonga a radzi sobie żle z Aatroxem teemo cho gatem Ramusem oraz tryndamerem
Mam nadzieje że "poradnik" się spodobał jaką chciecie następną postać? piszcie w komentarzach ja się żegnam cześć!
Wole grać jakimiś junglerami Ad których można budować pod Ap ale spoko poradnik.
Moim zdaniem Master Yi nie da rady porządnemu tankowi i łatwo go zabić. No i chyba nigdy nie grałeś na dobrego Teema ani Trynde, ale ogólnie spoko, dobrze się czyta :)
Przydatne i pomocne dzienki
Przyda się dla początkujących. Taki "noob" champ. Złapiesz feeda i przeciwnicy bez dobrego CC mogą klikać /ff.
spoko przydatne dla początkujących
Bardzo przydatne dla początkujących, pozdrawiam!
Witam jeśli chcesz kupić swoje ulubione gry w najlepszych cenach zajrzyj pod ten link:https://www.g2a.com/r/user-581e3203ce01e
Spoko poradnik polecam :)
nawet okej ale ta penta nie taka prosta ... jak mastera wgniotą w ziemie w early to kappa
Zajefajny poradnik polecam :D
$$$$$$$$$$$$$$$/$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$/$/////$$$$$$$$
Radzi sobie dobrze a zarazem źle z aatroxem , wszystko spoko ale gdyby nieliczne błędy :)
Fajny poradnik skorzystałem z niego