Deszcz

Gem20

unranked rank iconNapkin Zap: Dog Arrive emote (inline chat version)
unranked rank iconmo111: peepoHey emote (inline chat version)
unranked rank iconmo111: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) Dog Arrive emote (inline chat version)
unranked rank iconmo111: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconNapkin Zap: Meowdy emote (inline chat version) Kekwait emote (inline chat version)
unranked rank iconmo111: Dance emote (inline chat version)
SystemGamehag: 3 users received Gem9 from the Rain.
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) ratJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconmo111: ee
unranked rank iconNapkin Zap: jk
SystemGamehag: 2 users received Gem17 from the Rain.
unranked rank iconNapkin Zap: du er sort mo
AdminSwirfty: It's exact down to the second
unranked rank iconmo111: nope its random
unranked rank iconMikado Game: I have a question, one of my rewards is pending. It says until today, is there any exact time?
AdminSwirfty: Ranks are cosmetic
unranked rank iconCastomic: what do ranks do
AdminSwirfty: You can view your rank on your account profile page
unranked rank iconJSAM RAPHAEL: how to find my rank
AdminSwirfty: Then use those Gems to cashout Roblox gift cards via LootPay
AdminSwirfty: You can play games, complete offers, and take surveys to earn Gems
unranked rank iconThe_LordDeath ._.: alguien?
unranked rank iconThe_LordDeath ._.: alguien que me esplique como funciona esto por favor
unranked rank iconThe_LordDeath ._.: alguien con vida?
unranked rank iconThe_LordDeath ._.: estoy nesesitado de algunos robux :(
unranked rank iconThe_LordDeath ._.: hola buenas
unranked rank iconVYPER GAMER: Petcapy emote (inline chat version)
unranked rank iconVYPER GAMER: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconJeremias prenza: Insultos de primaria tira
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

41

0/160

Drakensang- MMORPG lepsze niż wszystkie

kubus2002k avatar

kubus2002k

November 2, 2016 at 04:21 PM

Witam, w tym artykule postaram się wyjaśnić na czym polega gra Drakensang, jak i również przekaże wam moje odczucia z rozgrywki. Zapraszam Serdecznie

Gra Drakensang jest to MMORPG. Działa tradycyjnie jak wszystkie tego typu gry. Questy, podnoszenie poziomu naszego bohatera i aktualizowanie jego ekwipunku. Tytuł jest już dosyć stary, bo ma kilka lat. Sam zacząłem w niego grać w okolicach Grudnia 2015 roku. Wtedy jeszcze nie znałem mechaniki gry, nie do końca ją rozumiałem, więc po kilku dniach ją odstawiłem. Za namową mojego kumpla wróciłem do niej po kilku miesiącach zakładając świeże konto. Zrozumiałem jak grać, jak być coraz to lepszym. Posiadam już prawie 30 poziom na jednym z kilku kont. Gdy zauwazyłem, że na tej stronie jest Drakensang, od razu bez zastanowienia stworzyłem konto i przypomniałem sobie jak to było na początku. Szybko wbiłem wymagany poziom do zadania i zgarnąłem punkty. Drakensang nie wygląda na jakąś specjalną grę, ale uwiódł mnie swoją prostotą. Łatwa i przejrzysta rozgrywka, ciągłe aktualizowanie błędów, to małe szczegóły, które pokazują, że twórcy nadal angażują się w tytuł, mimo że jak wspominałem ma kilka lat. Często pojawiają się jakieś eventy czy specialne zadania, co pozwala oderwać się od zwykłego wbijania poziomu i wejść na inny poziom rozgrywki. Mimo, że gra jest dosyć brutalna, jak to w zasadzie mają MMORPG, polecam ją dla każdego, młodszego czy też starszego. To wszystko o czym chciałem wspomnieć. Pozdrawiam, Kacper
piffpaff avatar

piffpaff

March 30, 2019 at 03:27 PM

Fajne fajne
dawaj więcej takiego czegoś
XAuroraxXX avatar

XAuroraxXX

March 31, 2019 at 11:07 AM

Mato864 avatar

Mato864

March 31, 2019 at 12:13 PM

Dobrę to jest