Sprawa jest taka że niby trzeba mieć taki sam nick jak na stronie. Ale ktoś już ustawił sobie taki nick jaki ja mam na stronie i tak mam często dlatego ustawiłem sobie nick Dovine. Dodałem tylko E i już mi nie chcą zaliczyć zadanie wygraniu 5 bitew? Wgl ma znaczenie czy te bitwy muszą być zręcznościowe czy realistyczne?
Zaakceptowali mi po odwolaniu pewnie chodzilo im o nick
No napewo o nick chodziło
No to w ***** z wszystkim teraz. Tak się wciągnąłem w gierkę że zrobiłem 16 zwycięstw zamiast 15 i mi odrzucili no bez jaj...
ale to nie ma znaczenia czy 15 czy 16, może być albo tyle samo co w zadaniu albo więcej
Ja nie wiem czy ktoś naprawdę sprawdza te screeny czy to zwykły automat odrzuca wszystko w nadziei, że ktoś zrezygnuje. W grze Desert Operations 2 razy wysyłałem screen i odrzucali, aż pojawiła się opcja odwołaj się, więc niewiele myśląc napisałem "Pierdolcie się" i czekałem na bana czy coś. Po kilku minutach powiadomienie, że zadanie zostało zaliczone :D
Zaliczyło mi bez problemu wszystkie 3 zadania. Ja wysyłałem tak, aby w statystykach bylo po prostu widać ilość wygranych walk. ;)
nie trzeba miec takiego samego nicku po prostu rejestrujemy sie reflinka na gamehag i twozymy zupelnie nowe konto na screenach wysylanych do zadan musi byc doklada ilosc bitew lub dokladnie musi byc widoczne wykonanie zadania dla ulatwienia dodam ze screeny w grze robimy wciskajac F12 a zapisane screeny odszukujemy w folderrze gry dokladniej w screenshoots
link do 2 (dwóch) darmowych kodów na skrzynki - https://www.youtube.com/watch?v=dUF7iVQFPMk&feature=youtu.be
Jak to zrobić? Wysłać screena czy co?
A jak screena to gdzie