na 2 zadaniu wygraj 15 bitew nie zalicza a mam 15 wygranych. pomocy
.
Mi tez nie zalicza a mam 29 win a bez przerwy nie zalicza mi tych 5
Mi jakoś zaliczyło ale może wina screena
Te gamehag to parodia robisz zadanie a potem musisz udowadniac ze je wykonales i prosic sie o wyplate. Dokąd nie bedzie to działać z automatu nie ma sensu sie w to bawić.
mi normalnie zaliczyło w ciągu 10 minut miałam juz KD więc es
Mi cały czas odrzuca pierwsze zadanie ;_;
Mi trzykrotnie nie zaakceptowali zadania nr 1, ciagle tłumaczą się, że nie robiłem konta z ich reflinka. Zrobię to chyba ostatni raz z nagraniem wideo, bo ściema jaka tu ma miejscie jest niewyobrażalna. I widzę, że nie jestem sam. Jeśli to nie robienie użytkowników w ch... i nie jest to chęć nabijania jak najwiekszej ilośći kont, to może ktoś z tej strony weżmie się za naprawę bo ewidentnie coś nie działa.
Ja miałem ten sam problem , kilka razy wysłałem screna aż w końcu napisałem do Misty i mi pomogli i teraz 3 zadanie mam .
Spróbujcie ustawić grę w oknie
obniżcie/zmniejszcie okno z grą
w tle dajcie stronke gamehaga
w przeglądarce wyłączcie wszystkie rozszerzenia , adblocki i reklamy
w grze włączcie wasze wyniki (zwycięstwa).
Powinno pomóc.
Powodzenia.
Coś z War Thunderem jest nie tak bo w World of Warships nie ma problemu.
ja ogolnie mam tylko problem z war thunder, probowalam wszystkiego ale nic nie zadzialalo, ani support gaijin ani support gamehag nie pomogl, reszta gier dziala normalnie takze nw, moim zdaniem powinni to jakos dopracowac
tylko ze World of Warships wcale nie jest łatwą grą
i kolejny problem z zaliczeniem zadania , tym razem 3= musze zdobyć 150 złotych orłów i wygrać 20 bitew .
mam 350 złotych orłów i 22 bitwy wygrane i nie mogę zaliczyć zadania.
Dostaję wiadomość że muszę kupić odpowiednią nagrodę i wydać ją w grze.
KTOŚ ZALICZYŁ TO ZADANIE ???? JAK TAK TO JAK ???