Nadchodzące zmiany dla Talona w nowym sezonie :)
Nadchodzące zmiany na sezon 7 dla postaci jaką jest Talon:
-Pasywne będzie nakładać 3 staki po czym następny atak spowoduje dodatkowo zadane obrażenia.
-Q z dalszej odległości bedzie to doskok z atakiem, zaś z bliskiej będzie zadawał on mial 100% critical.Dodatkowo za zabicie jednostki bedzie on dostawał hp oraz skrócenie czasu odnowienia na Q o 50%
-W jak dawniej Talon bedzie wyrzucać 3 ostrza tylko, że tym razem będą one unosiły się w powietrzu, po 0,5 sek będą one wracały do Talona.
-E Talona będzie to teraz przeskok przez obojętnie jaką ścianę.Czas odnowienia na przeskok przez ścianę będą to 2 sekundy.Przeskok przez tą samą ścianę ma czas odnowienia 100 sekund.
-Supermoc Talona obywa się bez zmian, ale omówię ją po krótce.Talon wypuszcza wkoło siebie (około) 25 ostrzy w których jest niewidzialny, są 2 sposoby przyzwania do siebie ostrzy które tworzą okręg: 1 z nich to powtórne naciśnięcie klawisza z supermocą, ostrza wracają do Talona zadając obrażenia wrogim bohaterom po drodze.Sposób numer 2 to wyjście z okręgu, tak samo jak w 1 sposobie ostrza zadaja obrażenia napotkanym na drodze wrogim bohaterom.
To wszystkie zmiany dla tej postaci
Dziękuję za przeczytanie mojego artykułu do końca :)
E Talona będzie bardzo wkurzające, bardziej niż Rengara skok z krzaków
Wedlug mnie to nowe E bedzie kozackie do ucieczek albo zasadzek ale mimo to szkoda mi tego gigantycznego slowa jakie daje bo naprawde sie on przydaje
Talon to teraz będzie bardzo słaba postać. Chyba że ludzie wymyślą jakieś może buildy
Przekozackie zmiany! Jeśli Talon trafi w dobre ręce, będzie trudno go zatrzymać :D
na stówe nie będzie już grany na midzie, stawiałbym raczej na jungle.
Co do tekstu wszystko to było na stronie lol forum ale dobra a co do talon R.I.P
talon kiedyś była bardzo mocną postacią która była w mecie i była prawie do niezabicia.
Talon ma dobry bulid lifsteal ale i tak teraz już pada xd
E nowego Talona wygląda super. Mam nadzieję, że podobny koncept użyją także w przyszłości.
Mysle ze bendzie trzeba miec bardzo dobre wyczucie co do chwwili romowania wedlug mnie zeby wyciagnac z tej postaci 100% mozliwosci trzeba byc doswiadczonym midlanerem
wiecie jak bedzie przesłan 750rp z gamehaga?
powiem tyle mam konto PBE i grałem sobie tym talonkiem. Bardzo przyjemnie się nim skacze po całym sammoner's rifcie i wgl ale będzie problem z jego umiejętnościami bo tera sie zamieni w króla trollu.
Ulta Talona nie wyłaczysz wychodząc z okręgu... musisz (tak jak wspomniałeś) wcisnąć 2 raz R albo rzucić sztyletami (W)
Talon bd teraz niczym ninja ...