Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Oponki
To podstawowa waluta w hero zero zania mozemy kupowac przedmioty lepsze wspomagacze 50% skracac czas misji treningów i energi
Mozemy je zdobyc w turniejach tygodniowych , z bohaterskich czynow za odblokowanie nowych sterf itp.
Energia
dzieki niej zdobywam lvl mamy codziennie 100 energi podstawowej nie liczac trofea energi mozemy ja dokupowac za kase i oponki
TRENINGI
dzieki nim nasze atrybuty (sila kondycja intuicja inteligencja)
Treningi poprawiaja nam umiejetnosc podstawowa o 5 punktów
Lvl (poziom)
Jak wspomnialem wyzej zdobywamy je za pomoca energi.
Dzieki lvl odblokujemy zadania nadzwyczajne kupujemy lepsze przedmioty w lupeksie.
Co lvl jest coraz dłuzej sie go wbija.
Lupeks
To inaczej sklep . W nim kupujemy lepsze przedmioty towarzysze, pudelka z niespodzianka oraz mlotek amnezji
Praca
Dzieki niej dostajeny kase dla bohatera czym wyzszy poziom tym wiecej jej dostajemy
Towarzysze
Pierwszego dostajemy na 60 poziomi mozemy je dostawac z band, z pojedynkow ,z misji, pudelek z niespodzianek.
Druzyna
Moze miec najwiecej 30 czlonkow. Druzyne ulepszamy za kase i oponki. Druzyna moze robic ataki bandy i na druzyny.
Moze miec trofea.
Druzyna ma 4 umiejetnosc
kwatera, popularnosc, motywacje,
wyposazenie.
Trofea
Sa tylko dla druzyny mamy 5 slotów ktore sie odblokywane od rozwoju druzyny. Sa trofea treningow pojedynkow i energi
Trofea zabieraja -10% hp podczas atakow druzynowych