radzieckie drzewko ma największy wybór, ale konkretnie do twojego pytania to zależy w czym najlepsze. Niemcy - dobre działa; ZSRR - uniwersalność, przeważnie dobry pancerz kadłuba; USA - dobry pancerz na wieży, dobre TD-ki; UK - Dobrze opancerzone pojazdy i dobra szybkosrzelność; Francja - dobra mobilność i najlepsze magazynki; Szwecja - dobra celność, czołgi z magazynkiem i dobrym opancerzeniem wieży; Japonia - dobre opuszczaniaa działa na medach, dobry pancerz na HT-kach; Chiny - uniwersalne podobnie jak w ZSRR; Czechosłowacja - bardzo dobre magazynki na wysokich tierach; Włochy - doładowanie pocisków; Polska - duża alpha (dmg na strzał), dobra mobilność na nowych medach; Według mnie na start najlepiej robić radzieckie medy, potem, zależy jaki woli się styl gry, pójść w pojazdy niemieckie, amerykańskie lub francuskie
to zależy jak lubisz grać czy kampic w krzakach czy nie
w każdym drzewku jest coś ciekawego, wszystko zależy od stylu gry i umiejętności
radzieckie jest bardzo uniwersalne i chyba najlepsze
Według mnie dobre czołgi mają Soviet i Niemcy
World of Tanks to komputerowa gra symulacyjna typu MMO wyprodukowana i wydana w 2010 roku przez Wargaming.net. Gra oparta jest na modelu płatności free-to-play. Rozgrywka skupia się na bitwach pancernych pomiędzy graczami w interakcji player versus player z wykorzystaniem różnego typu wozów bojowych.
radzieckie i Niemieckie je najbardziej sie używa
zalerzy od stylu grania. ja niegram jusz od dawna ale myślię że morzesz Niemcy lub Sowiet
Radzieckie i amerykańskie czołgi są najlepsze.
Najlepsze są czołgi Ruskie i Niemieckie. W tych narodowościach jest duży wybór
Rosja najlepsze medy, jeżeli chodzi o ciężkie to rosja i niemcy, niszczyciele USA oraz szwecja, artyleria amerykańska i brytyjska
ruskie sa mojim zadniem najlepsze
to zależy od twojego upodobania danego styluczyli czy ciężki czołg czy lekki
Zrobiłem każde możliwe, najbardziej lubie sowietów, chociaż Polskie są też fajne. Odradzam Włochów, do VIII tieru to.... Słabo. Progetto 65 dość fajny. W Francuzach EBR'y. U sovietów wszystko ;)
Ruskie 430u po nerfach dobre 277 tez is-7 do ucznia sie i tyle
zdecydowanie związek radziecki
Moim zdaniem mimo wszystko polska początkowe tiery do bani ale np. x tier bardzo przyjemny. Niestety wg nie dało dużego wyboru jeśli chodzi o polskie maszyny
ZSRR i Niemcy to giganci tamtych czasów
w każdym drzewku znajdziesz pare dobrych maszyn
Rosja ma dobre czołgi tak jak USA a moim zdaniem Niemcy mają dobre niszczyciele