Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
W tym artykule pokażę zmiany Talona które już są na serwerze testowym! ( Reworki będą chyba w następnym patchu :)
Jak już pewnie wiecie ma być rework zabójców Katariny Kha'Zix
Rengar Leblanc oraz omawianego Talona i jeszcze paru. Zacznijmy od umiejętności
Passywka: Koniec ostrza Umiejętności Talona przez pewien czas ranią bohaterów i duże potwory kumujuje się do trzech razy. Gdy Talon atakuje podstawowym atakiem cel który jest zraniony 3 razy sprawi że będzie on krwawić.
Q: Noxiańska Dyplomacja: Talon doskakuje do celu ( coś jak Q Fiory ) i zadaje obrażenia gdy cel znajduje się w zasięgu auto ataku trafienie będzie krytyczne.
W: Rozpruwanie: Talon rzuca 3 ostrzami zadając obrażenia. Po paru sekundach ostrza do niego wracają ( kiedyś wracały odrazu a teraz po krótkiej chwili )
E: Ścieżka zabójcy: Talon przesakuje przez ściane ( Nad tą samą ścianą można przeskoczyć raz na 150/120/100/75/60 sekund a szybkość z jaką przeskoczy Talon ściane zależy od jego prędkości )
R: Napaść z cienia: Talon jest na chwilę niewidzialny i rozrzuca ostrza po chwili ostrza do niego wracają ( bez zmian )
A co wy sądzicie o reworku Talona? Moim zdaniem bardzo dobry rework który sprawi że Talon będzie częściej widywany. a twoim zdaniem Talon będzie lepszy czy gorszy?? Następny artykuł napiszę o reworku Katariny! do następnego poradnika trzymajcie się pa!
Ps Talon to mój main :)