bo nwm i czy warto zagrać?
w tej grze chodi o zniscenie budowli głównej twoich wrogów
nie warto zniszczysz sobie życie;-;
nie warto w to grac uwierz tam są tacy chamscy ludzie nie raz napotkałam sie z takimi osobowami co zaczęły mnie wyzywać ze nie umiem grac xdddd
gra ogólnie jest fajna, ale niestety środowisko graczy mega toksyczne. niesamowicie łatwo zostać zwyzywanym za najmniejszy błąd. ja ze względu na to gram tylko Aramy (inny tryb gry w którym są loswi bohaterowie, a rozgrywka jest krótsza), ale i tam łatwo znaleźć wrednych ludzi więc w sumie chyba nie warto zagrać :/
w grze chodzi o granie wybrana postac i zabijanie innych oraz wiez a na koncu nexusa i ez
uważam że zawsze warto spróbować zagrać w grę tym bardziej że jest ona popularna, często napotkasz ludzi którzy będą cię wyzywać za najmniejszy błąd ale są ludzie którzy to zrozumieją i trochę podpowiedzą. Gra ogólnie jest ciekawa i o wiele bardziej rozwinięta niż na pierszy rzut oka sie wydaje, jest fajna fabułacałego uniwersum jak i samych postaci. Gram w nią od paru lat i dalej mi sie nie znudziła pomimo tego że nie byłem na początku aż taki dobry jak moi rowieśnicy czy moi przeciwnicy. Myślę że jeśli troche w nia pograsz polubisz ją i będziesz grał w nią ze znajomymi może nawet poznanych w lolu kto wie ;)
super gra jest to gra mmo rpg chodzi o to zeby dozyc do tego zeby zniszczyc wroga wieze przeciwknia
zarombista gra jest mniej chamskich ludzi i napotykam fajnych ludzi