mam ten sam problem, pierwsze zadanie zaliczone, drugie mimo napisanego (oczekujacego) ticketa wciaz odrzuca screeny
bo pewnie jacyś amatorzy to sprawdzają,jeśli sytuacja się powtarza po prostu napisz odwołanie do Misty
ja miałam tak że pierwsze zadanie miałam odrzucone napisałam do misty to jakimś cudem mi przyjeli ale za to drugie odrzucają cały czas , nawet misty juz nie pomaga .. ;/
Nie wiem o co chodzi, ale zazwyczaj jeśli macie odrzucane dobrze wykonane zadanie z dobrym screenem, to chodzi im o to że chyba "nie zarejestrowaliśmy się przez ich stronę".....
Mi pierwsze przyjęli dopiero za 3 razem. A teraz zrobiłam drugie, na screenie wyraźnie widać mój nick i 10 lvl a i tak nie przyjmują. Co jest kurna z nimi nie tak? Zapisać ich do okulisty? Beznadziejna strona, nic nie akceptują.
no mi juz z 5 razy odrzucili zadanie drugie , za pierwszym razem wszedło po pokazunia zakladni z mailem w grze a teraz nie wiem co im sie nie podoba,to weryfkuje maszyna ? xd
system weryfikacji to porazka jakas stracilem na to czas tylko !!!
To chyba maszyna werfikuje już 5 raz odrzucają mi ssa
Nic nie poradzisz... Jakieś przyj*** sprawdzają te ss. To się zaczyna robić już żenujące !
wystarczy że napiszecie ticket do misty :P
Być może chodzi właśnie o to zarejestrowanie się z ich strony.
ja napisałem artykół i go odrzucili bo odrzucone przez użytkowników sprubuje jeszcze raz wysłać ale misty nie pomaga bo nie morzna tam takiego tematu wybrać
oni tylko marnuja nasz czas i nie zaliczaja zadan
nie zaliczają zadań gibony
a ja tam w sumie narazie nie wiam ale mam badzieję że będzie dobrze
JEŻELI JEST Z TYM PROBLEM TO OSOBOM,KTÓRE MAJĄ PROBLEM O ODRZUCANIE SCREENÓW POLECAM NAPISAC DO SUPPORTU GRY (JAK NP. WAR THUNDE-GAIJIN) I POPROSIC O POTWIERDZENIE ZAŁOŻENIA KONTA,JEZELI OTRZYMACIE POZYTYWNE TO WTEDY WKLEJCIE SCREENA Z ODPOWIEDZI NP. NA IMGUR I NAPISZCIE DO MISTY.
MAM NADZIEJE,ŻE POMOGŁEM MIMO,ZE SPORO CZASU MINĘLO OD KOMENTARZA.
POZDRAWIAM !
Napisz do supportu gryci poproś o potwierdzenia założenia konta przez link Gamehag. Jeżeli otrzymasz pozytywną odpowiedź zrób ss wklej na np. imgur i zrób ticketa na gh