Mam problem przegrywam rankedy i nie wiem co dalej zrobić pomocy????
Co mogę zrobić jak idiota bierze posta którą gra pierwszy raz????
Carrować samemu? To nie takie trudne.
Mainuj Xina, Mastera i inne hyper carry na low elo
trzeba umieć grać tak dobrze by nie przegrywać
Najlepiej rankedy grać nocą, ponieważ wtedy już dzieci i fiderzy idą spać. A pozatym wemejnuj sobie jedną postać którą dobrze będziesz się czuł na daną linie.
Przede wszystkim trzeba grać defensywie niech przeciwnicy po ciebie wskazują pod wierzę i wykorzystaj to jak naj lepiej
Najlepiej grać rankedy z jakąś paczką znajomych którzy dobrze grają.
Najlepiej grać o późnych godzinach, gdyż wtedy grają głównie tak 16+ czyli ludzie z większą kulturą niż młodsi
(oczywiście są wyjątki)
A poza tym graj jedną lub dwoma postaciami na normalach aby podszkolić się w wybranych postaciach. Pamiętaj, że normale też mają swoją niby rangę, więc im więcej grasz, tym poziom skilla się podwyższa
Nie zawsze trafią ci się trolle do gry, jest taka sama szansa, że troll będzie w przeciwnej. Jeżeli uważasz, że grasz dobrze, wybierz pozycję na której masz duży wpływ na rozgrywkę najlepiej jg, mid.
Najważniejsze jest podejście do gry. Z większości fatalnych początków gry można wyjść zwycięsko. To zależy czy grasz jako team i zamiast flamic, próbujesz motywować graczy. :)
Ja zawsze nastawiam się zwycięsko i nie ważne czy przegrywam linie czy wygrywam nie przestaje uważać na ganka i inne więc polecam się maksymalnie skupić