W ostatnim czasie bardzo popularna stała sie gra Fortnite. Wielu graczom counter strike sie już znudził i postanowili przejść na Fortnita. Jednak czy ta gra ma tak duży potencjał, żeby wyprzeć CS:GO. Chętnie poczytam wasze opinie na ten temat?
Nie cs go nigdy nie umrze! Przyjaciel Gabe na to nie pozwoli.
CS nie umrze! Valve już się wzięło za robotę wprowadzając do wersji BETA Panoramę UI.
Moim zdaniem Valve szykuje coś większego może nowy cs nwm ale mam nadzieje że ta gra odżyje
Tak umiera ponieważ Fortnite i Pubg weszły na rynek
Nie fortnite powoli upada a cs nie
fortnite się wszystkim zaczyna nudzic co dobrze wpływa na cs go
kiedy fortnite wejdzie do e sportu wypsze z niwmego csa . Nie wiem czy wiesz ale ostatnio był turniej w poznanie . Na stadnionie było 100 osób . gdyby to był fortnite brakowało by miejsc
Fortnite zaczyna sie juz nudzic wszystkim cs go lepszy.a dzisiaj se kupuje cs go.jej. xd cs go to najlepsza gra na świecie. A fprtnite to guwno.xd xd xd.
jesli valve nic z tym nie zrobi to niestety tak
cs go ma nadal 370 tyś aktywnych graczy więc nie umiera pomimo że dużo osób odeszło od csa zaczeli pomału wracać bo fortnite im się już nudzi .
A TAK WOGÓŁE BLIŻEJ JEST KONIEC FORTNITE OD MAJA ZAINTERESOWANIE SPADŁO O 30% TO WIĘCEJ NIŻ CSA I KTO TU JEST TYM #DEADGAME XDDDD
Oby nie wedlug mnie csgo jest lepsze od fortnita i mam nadzieje ze gracze Csa wroca
Raczej nie umrze, ponieważ w końcu valve zacznie robić coś więcej dla graczy niż tylko panorama.