Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam w tym poradniku powiem wam co polepszać do Talona jak nim grać itd.
Zacznijmy od przedmiotów:
Wybór należy do ciebie ( ja osobiście wole grać agresywnie )
Co robią jego umiejętności i co polepszać?
Passywka: Talon zadaje większe obrażenia celą które są spowolnione ogłuszone nieuruchomione itd.
Q: Następny podstawowy atak Talona zada dodatkowe obrażenia. Jeżeli cel to bohater będzie on krwawić. ( polepszamy na poziomach 3,8,10,11,13)
W: Talon rzuca 3 ostrzami zadając obrażenia i spowalniając ( polepszamy na poziomach 1,4,5,7,9 )
E: Talon znajduje się za plecami przeciwnika którego wybierze spowalniając go. Talon zadaje dodatkowe obrażenia temu celowi ( polepszamy na poziomach 2,14,15,17,18)
R: Talon rozrzuca ostrza zadając obrażenia i stając się nie widzialny po 2 sekundach ( lub ponownego użycia umiejątności ) ostrza wracają do niego a talon staje się znów widzialny.
Porady:
Skupiaj się Talonem na jednym celu a nie na 5.
Mam nadzieje że poradnik się spodobał zachęcam do komentowania do następnego poradnika żegnam