Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
NAPISALI MI ŻE : ,,Hej! Aby zadanie zostało zaakceptowane, musisz stworzyć NOWE konto w grze przez naszą stronę, nick musi być taki sam jak na Gamehag oraz musi być on widoczny na zrzucie ekranu, następnie wykonaj zadanie! Jeśli to zrobiłeś spróbuj wysłać screena jeszcze raz, wtedy my poddamy go ponownej weryfikacji. Jeśli napotkasz problemy, możesz się ze mną skontaktować ponownie. Pamiętaj, do wykonania tego zadania potrzebujesz NOWEGO konta w grze!"