NAPISALI MI ŻE : ,,Hej! Aby zadanie zostało zaakceptowane, musisz stworzyć NOWE konto w grze przez naszą stronę, nick musi być taki sam jak na Gamehag oraz musi być on widoczny na zrzucie ekranu, następnie wykonaj zadanie! Jeśli to zrobiłeś spróbuj wysłać screena jeszcze raz, wtedy my poddamy go ponownej weryfikacji. Jeśli napotkasz problemy, możesz się ze mną skontaktować ponownie. Pamiętaj, do wykonania tego zadania potrzebujesz NOWEGO konta w grze!"
Ja to wzsystko wiem. To jest dla tych którzy nie wiedzą
Ale ja.nie.wiem jak.wrzucac screny z tej gry poniewaz nie wyskakuke mi przy zadaniu wrzuc screna
muszisz kliknąć na zadanie
Ja też tak miałem i napisałem do nich ale oni cały czas o nowym koncie
Troche to bez sensu skoro w grach mmo nik moze byc zajety tak jak jest w moim przypadku wiec co teraz mam tu stwozyc nowe konto(multikonto) z innym nikiem zeby cokolwiek zdzialac?
Ktoś wie co należy zrobić jak jego nick jest zajęty którey jest taki sam jak na Gamehag?
@Lewandowska9 - wystarczy ze dodasz taką samą jedną literkę lub cyferkę na końcu nicku - w Twoim przypadku może być Lewandowska99 :)
Ma ktoś screena do wglądu, jak ma dokładnie wyglądać by nie odrzucali cały czas ? Tylko przy tej grze napotykam problemy z tym. W końcu 5 bitew to chwila, moment... a je**nia się ze screenami tyle, że szkoda gadać.
pisz ticketa do Misty, czasami to jedyna opcja zaakceptowania zadania. Na screenie ma być pełny ekran, Twój nick z gry i dane osiągnięcie.
Gdzie sa pokazane moje bitwy i ile ich rozegralem.
w prawym rórnym rogu jest profil. kliknij go. jak już będziesz to są zakładki. jedna z nich to HISTORY kliknij ją. to twoja historia gier
Mi też nie zaliczają :( .
Mi zaliczaja ale wezcie pod uwage ze nick ma byc zblizony wiec jesli ma sie nich Hubix to mozna zrobic Hubix1928 i sie zaliczy
żeby zrobić scrrena to ALT+F1
Nawet taki sam nick nie zalicza. Zadanie jest zbugowane, polecam nie tracić czasu :rage:
NIE ZALICZA MI Z CROSSOUT,HAVY METAL MACHINES I WAR THUNDER TA STRONA JEST DO ****
zaliczyli mi 2 questy a ostatniego nie ale frajerzy
nie zaliczają, już 2 konto założyłem z refa i dalej nic