Hej mam pytanko. Dostał ktoś z Was bana w Fortnite za nic? Bo ja niestety tak :(
dokladnie jak napisala cukierkowa za nic sie bana nie dostaje
no najlepiej to coś mówić jak się nic o tym nie wie
bana można też dostać za gre z cheaterami
fortnite to bana nie da się chyba dostać
da się stałego sa oszustwo ja nie oszukiwałem ale dostałem. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
Nie da sie dostac bana za nic, ale zdarzały sie przypadki kiedy np. Stanie na chuśtawkach brano za fly chacka.
Ja tam nie dostałem Jeszcze bana i na pewno niedostane
słuchajcie u mnie sprawa wygląda tak gralem w gta na trainerze (oczywiście trainer musiałem zainjectowac przez co używałem xenosa) w miedzy czasie podczas dropienia kasy koledze wbilem na fortnite obczaic sklep i to chyba mnie zgubilo ... konto poszlo sie ekhem . wiem ze wszyscy stwierdza że injectowalem do fortnite albo cheatowalem , ale nie prawda jest taka , ze EAC nie ma problemu z wykryciem injectora nawet jesli on nie ingeruje w pliki danej gry . powiem w skrócie epic games popelnilo blad nie tworząc walsnego AC tylko kozysta z EAC ktorego tworcy cheatow mogą z łatwością ominąć (wiem to z mojego doswiadczenia na csowych ligach z tym AC ) narazie koncze moj wywód.
Ja jeszcze bana nie dostałam, i czuję, że nie dostane :thumbsup:
Ja nigdy niedostałem bana...
ja dostałem ale nie wiem czemu nie grałem z 2 tygodnie i odpalam wszystko ładnie odpalam wyszukiwanie gry znalazło odpala się ekran ładowania nagle wykryto problem i tak od 1-2 dni pomocy!!
Ja niedostalem i mam nadzieje ze nie dostane
Napiszcie do suportu epic games
Czy za mulrikonto jest ban
W fortnite
ja dostalem za to ze zainstalowalem czita ale go nie użylem
mnie tylko wywalili raz za temowanie
[z gry ] i wspułczuje ci rudy200
Ja nigdy nie dostałem bana w fortnite