Chciałbym zapytać czy opłaca się kupić tą grę?
Oczywiście, to dalej jedna z lepszych gier, nawet jeśli została przyćmiona chwilowo przez Fortnite. Szczerze każda z tych gier jest w pewnym stopniu rip-offem poprzedniej, ale jak dla mnie ta jest najlepsza pod względem mechaniki.
nie połaca się lepiej zagrac w fortnite.
PUBG jest lepszą wersją fortnite czy jakoś tak to było, osobiście to polecam bardziej niż fortnite poniewać jest o wiele bardziej zbalansowany i wygodniejszy w sterowaniu, mniejsza ilość bugów robi różnicę
w fortnite jest budowanie i ta gra może być dla niektórych za trudna a tu tylko strzelanie
Edycja ehehehuebsnebennsndnehjdbsnanansnsnshsjebdksoeoei2wkskxfkjskajabbsisiejeeuh3hrjdjsuwi2ueue82yi4ebbe3bbshsidueheheheiej3hrueuj3h3heueudydhehehdudjejrufjdnejwosehfnbrbxxbuejejswiwjdjdjehsjxjdjjel
Teraz nie. Lepiej graj w fortnite a pieniążki lub kamienie zachowaj na coś innego.
Grałem w wersję mobilą i z pewnością kupię na pc.
Według mnie nie opłaca się tego kupywac. Grałem w tą gre jak miałem okazje, i musze powiedziec że nie jest warta swojej ceny. Maxymalnie zapłaciłbym za to 20zł. Wiec lepiej pograc w tego Fortnite, o ktorym każdy teraz mowi.
Nie lepiej ci pobrać BlueStacks i grać za darmo na pc?
szczeże według mnię bardzo się opłaca jest to jedna z najlepszych gier w jakie grałem a grałem w dość dużo gier
Oplaca lecz przemysl czy nie wolisz fortnite
fajna ta gra bo fortnite dobry jest
Tak PUBG warto kupić ale trzeba wiedzieć że do komfortowego granie potrzebny jest dobry sprzęt oraz ta gra morze nie przypaść do gustu karzdemu, poniewarz jet raczej wolna i bardzo trudna.