Czy tylko według mnie, dużo lepiej gdyby Gamehag selekcjonowało artykuły i dawało za nie więcej KD? Czytam te dotyczące LoL'a od czasu do czasu i o ile te które zawierają jakieś ,, ciekawostki '' są znośne to te " poradniki" mają wartość około 0 bo piszą to osoby z jakieś niskich dywizji które same nie mają nawet pojęcia o grze. To tak na prawdę śmieciowy tekst który nic nie wnosi i obniża wartość strony. Czemu gamehag nie chciałoby "zatrudnić" użytkowników do pisania artykułów za wyższą stawkę( mityczne 1000 KD ) , w zamian ich weryfikować ( dywizja czy tam level, wiedza na temat uniwersum gry ) i stworzyć naprawdę fajną bazę danych, która jest warta przeczytania?
Och, od ostatniego czasu to GameHag to z tymi artykułami nie wiadomo co robi. Dodali nowy system, dzięki któremu wszystkie moje artykuły są odrzucane, chociaż nie tylko moje, raz mój artykuł został zaakceptowany, po czym nie otrzymałem za niego KD (oczywiście po kilku godzinach je otrzymałem), lub codziennie jeden lub dwa z moich artykułów są odrzucane. Dodatkowo nie ma powodu odrzucenia artykułu.
Ja nie mam nic do artykułów niektóre fajne niektóre nie ale gamehag powinien usprawnić wiele rzeczy i być fer wobec użytkowników. Pozdrawiam sam.zostałem skrzywdzony przez nich ale oni twierdzą inacze
Gdyby dawali za nie więcej KD to by im się to nie opłacało. Co do niektórych artykułów to racja, kiedy je oceniam to moim zdaniem są napisane jak najgorsze ścieki a niektóre zdania są powtórzone nawet trzykrotnie, aby tylko wypełnić te 2500 znakow. Wiadomo że chcieliby zyskać w oczach nowych użytkowników i dać im szanse, ale to lekka przesada. Teraz z tego co widze artykuły będą sprawdzane CO TYDZIEŃ, a nie tak jak kiedyś, od poniedziałku do piątku. Więc dobre teksty będą ginąć pod jakimś chłamem. W ciągu dalszym popieram swoje stanowisko i sądze, że powinni usunąć ten system. Logicznym jest, że chcą wszystko zautomatyzować, aby mieć jak najmniej pracy, ale po co wdrażać coś, co nie działa dobrze?
Robot nigdy nie zastąpi człowieka gamehag naprawdę powinien jakoś działać. I wogle dużo rzeczy naprawić.
I nagrody uczcowie aby były dawane