Cześć mam pytanie? Jaki czołg polecacie na początek?
bt-5 szybki z dobrym działem (najlepiej grać amerykanami albo rosjanami na start)
Niemieckie Panzer II robią sieczkę z wrogów z aminucją ppanc dzięki swojej szybkosztrzelności i mobilności.
Najlepiej oglądnij sobie maszyny popróbuj, ale najlepsze nacje na start to USA ZSRR Niemcy i WB reszta to nacje do których lepiej sięgnąć już z jakimś doświadczeniem w grze (co prawda nie wiem jak ze Szwecją, bo wydaje się mocna, ale jeszcze nie próbowałem)
Spróbuj zagrać Chinami na początek masz w tym drezwku mix maszyn ZSRR , USA i Japoni więc w między czasie możesz wyrobić sobie zdanie
Dla dobrych dział na start polecam Niemieckie. Francuskie jeśli chodzi o pancerz a Rosyjskie jeśli mówimy o prędkości. Japońskie to cierpienie, ale pożniej działa są one-shotujące. Szwedzkie jak narazie to głównie wczesny dostęp do APDS, a Amerykańskie są zrównoważone. Brytyjskie to mix dobrych dział i pancerza.
Włochy są... w porządku. To tyle ;D
niemieckie panzery 2 ich działka 20mm to miud
na początek niemcy i ich niszczyciele czołgów tak samo zsrr ale jak dojdziesz do t34 a niebedziesz mieć wprawy to nic tym nie ugrasz podobnie z czołgami średnimi każdej nacji na początku