Mój to jest Pikachu i Squirtle
Pokémon, w Japonii Pocket Monsters – japońska franczyza rozwijana od 1996 roku, na którą składają się produkcje, w których pojawiają się fikcyjne istoty, zwane Pokémonami. Najpopularniejszymi dziełami z franczyzy są główna seria gier i serial anime Pokémon. Wikipedia
ja mam dużó ulubonych jednak z 1 geny to jest Buterffly uzywam w grach pokem,on tylko starterów ognistych ale. i pokemony normalne lbie gram i wam też polecam graćw pixelmon mój team na chwile obecnom to jest Mimikyu Venosaur toxicrity jeszcze jest. morepeko i areodactyl chociaż chcem morepeko zmienieć na shiny alpina pokemona z 8. geny bo ma dwie formy Applin --> Appletun lub Applin --> Flapple ale chyba wybiore. flapple to konie mojej wypowiedzi XD sorry że tak dużo ale miałem co powiedizeć i .doświadczenie trzeba wbijać.
snubbul lub kyorge, muszę jeszczę pomyśleć
moim ulubionym jest graudno
Mój ulubiony pokemon to Umbreon ma mój ulubiony kolor na sobie i spoko wygląda
Ja lubie bardzo wiele pokemonów. Moje ulubione to blaziken, eevee, gyarados
Od czasu premiery w USA, Australii i Nowej Zelandii na początku tego miesiąca, firma ta osiągnęła najwyższe notowania w sklepie Apple App Store z milionami pobrań 7.5 od lipca 11 w samych Stanach Zjednoczonych. Gra została dobrze przyjęta przez wielu recenzentów, jednak pojawiły się obawy dotyczące bezpieczeństwa związane z potencjalnym ryzykiem, że niektórzy z nich mogą użyć aplikacji, aby wyrządzić krzywdę,
Mam dużo ulubionych :laughing: