Tutaj akurat nie wiem aczkolwiek chyba robiłem ale nie pamiętam więc nie pomoge aczkolwiek z czg co wiem to trudno wbić,
robic badania kazdego drzewka i szybko wbijesz
możesz kupywać punkty rozwoju dzięki nim możesz wkroczyć do epoki żelaza
Jeżeli później będziesz chciał/a w tą grę grać to nie polecam kupować PR (punkty rozwoju). Tak samo z wyrocznią Delficka (nie pamiętam jak to się pisze :/) to ona daje PR.
To możesz sobie stworzyć multiki i dawać do niej PR.
Jeśli później będziesz grał/a nie buduj tej wyroczni bo zajmuje tylko miejsce. ^^
punktami rozwoju ja tak wlasnnie robie bo potrzebuje kamieni
Co najmniej kiedyś dawała PR.
Nie wiem tg chb PR ale tg nie wiem
julci: jak nie pamiętasz gry to nie spam i nie rób zamętu...
kupowanie pr do szybszego zrobienia zadań jest jak najbardziej dobrym pomysłem
budowanie wyroczni faktycznie nie jest zbyt dobrym pomysłem, szczególnie jak komuś chodzi o zadania- szkoda pr. ale sama wyrocznia nie daje pr
poza tym multikonta są zabronione i dawanie takich rad na oficjalnym forum to zły pomysł. swoją drogą zupełnie bezsensowny kiedy pytanie jest o zadania, bo pr nie wrzucisz w badania
Skup się raczej na zarabianiu złota niż produkcji, nie przejmuj się, że masz np. niewykorzystaną ludność i postaw trochę więcej domów niż potrzebujesz
Dodaj dużo osób do znajomych, jak najszybciej odkryj kowalstwo i dołącz do jak największej gildii
Codziennie motywuj budynki innych graczy (znajomych, sąsiadów i członków gildii), żeby dostać dodatkowe złoto
Aktywuj premię z tawerny znajomych +20% do monet
A za złoto kup PR i inwestuj w drzewko :)
Przede wszystkim skup się na nowych technologiach, bo to one sprawiają, że masz kolejną epokę ;)
Ró tylko jedno drzewko a ż dojdziesz do badań epoki żelaz