Gdzie trzeba zrobić screena, aby zaliczyli?
Kliknij w twoje imie na War Thunder tam masz liczbe wygranych. Daj like.
I co działa? Ja takie statystyki wysłałem i zaliczenie przyszło w ciągu minuty.
Ja już czekam 10 godz:rolling_eyes:
Uwielbiasz stać w świetle reflektorów? Zobacz najlepsze prace minionego tygodnia i dołącz do Thunder Show, konkursu przygotowanego z myślą o filmowcach, którzy doskonale wiedzą jak pociągnąć za sobą publiczność!
28 czerwca 2019
Wideo
Battle Royale — trening
Zostań ostatnim graczem, którzy przeżyje zmniejszające się pole bitwy! Zbieraj ekwipunek i wysadź przeciwników za pomocą artylerii, lub napraw wszystkie moduły i wracaj do walki. Odpowiednia taktyka zapewni zwycięstwo w nadchodzącym turnieju!
7
28 czerwca 2019
Wydarzenie
Kolejne poziomy... z amerykańskimi samolotami!
Kolejny odcinek z serii, tym razem omówimy najlepsze i najbardziej interesujące samoloty z drzewka amerykańskiego.
26 czerwca 2019
Wideo
Letnia wyprzedaż
W ostatnim czasie doskwiera nam upał, lecz są jego plusy. Na przykład taki, że ceny maszyn w War Thunder topnieją!
czekałem jakieś 50 godzin żeby mi odrzucili screena -_-
o jakie bitwy chodzi w zad 1 realistyczne zręcznościowe czy symulacyjne
no trzeba trzeba zrobić screena żeby mieć poziom
bitwy zrecznosciowe sa dla początkujacych i jak kliknie sie w swoj nick to wyswietla wszystkie dane lacznie z wygranymi bitwami i to musi sie znalezc na screenie
wygraj 5 bitew wygraj i chyba tyle
Screen robi sie normalnie tylko ze nie da rady wrzucic w painta. Po zdrobieniu screena w programach trzeba znalezc folder gry i tam bedzie folder ze screenami. Taki schowany. Tez mialam ten problem