Pyke na mida czy supporta?
ja nie grak pykiem ale przez to że aktualnie (25.06/2020) jest w darmowej rotacji widuje go bardzo często głownie na supporcie
lecz czasem też graja nim ludzie na midzie
pyke nie nadaje się na supporta nie ma zdolności wzmacniania drużyny itp. lepiej na mid się grało
naufvygavfgasvfgzxchzhcbjgwbjnvbhndkbdfjsdkvbdfjdkovbsuhdjibhsdjivhufjdsibuhdifjskdobhdvnjdvdhbdji9hbvduhjsd9ivhbsndjiivhdbuhjd hbuu bhuhb bhuubbhuuhbhugdhdfbsd9ihbdvu9dvhdbud9hvu9sidvdhu9svbhdi9bdhu9sbvhcudi9svbhudi9sbcidsjhdjklfbjkxbnkl bnmvbunicvhjsrdfgbhnjmesw4edryvtubhinjwzxdcfyvgbuhnjmkrxdtcfvgbhnjmkrtybinuom,rxtcfyvgubhnijomk,erghbuinjokmwedtfyvgubhinjomkwa4serdtfygvuhbnijmk4exrtcygvuhbjnklm;rdtfyvgbhnjkml,;ertygvuhbinj
supp na midzie nawet nie warto grac w low elo
Pyke support jest bardzo dobry
W obecnej mecie na supporcie lepiej
Na Midzie się sprawdza jako early/mid gamer. Po zdobyciu jakiś 3/4 killi mając R'ke po prostu oneshottuje enemy midlanera, oraz warto wspomnieć, że ma bardzo łatwe i szybkie roamy
Pyke zawsze był dla mnie supportem, nie rozumiem jak można nim grać gdzieś indziej
W obecnej mecie pyke nie jest zly na midzie ale o wiele lepszy na support
Niech zostanie na supporcie. Na innych pozycjach (przynajmniej jak ja gram na niego) jest jak mucha. Jedno solidne combo i się składa mocniej niż hamak
Moim zdaniem Pyke powinien grać na supporcie