U mnie uznali, że nie zrobiłem nowego konta, ale w sumie się nie dziwie, bo nie mieli skąd wiedzieć, że to zrobiłem. Nie zostawili reflinka, tylko zwykły link, więc nie wiedzą czy ktoś zakłada konto z ich linka. Tak więc nie wiem czy jest warto w to grać. Podobna sytuacja jest w Star trek Online, więc pewnie też nie zatwierdzą.
Właśnie screena wyslalem zobaczemy czy zatwierdzą ale też wątpię :\
no więc mi też właśnie odrzucili. brak nowego konta, tak jak było podejrzenie
Oszukują nas wszystkich tu po prostu, ten serwis to jakaś ściema. Ktoś odrzuca, bo ma takie wdzimisię. Trzeba chyba usunąć tu konto. Szkoda nerwów na takie oszustwa.
Będę pisać do właścicieli tego portalu, to tak nie może być, że oszukują ludzi. Nie wiem, czy ten admin ma ze 12 lat, że tak niepoważnie traktuje ludzi tu będących?
Nie no. Gamheag i tak lepszy niż dogry.pl xD Po prostu link jest zły i tyle
Popieram. Zobaczyłbyś ******** to tam dopiero było (miałem i usunąłem konto). Tutaj polecam pisanie do supportu- dużo problemów można spokojnie wyjaśnić (fakt, nie wszystkie i wtedy jest przykro, no ale pokaż mi doskonały portal....)
mi też odrzucili właśnie - też brak nowego konta - nie ma się jak odwołać nawet a mogę im mail z rejestracji w arc wysłać.
niewiem ale raczej zatwierdzą