Łlllllllshddbjxjvjsneifj jjsjakacmn ncnanhcjjfjsnfngncncndnfbbcnx na urodzinach swojego pierwszego synka znów pracuje na planie serialu w domu i co dalej z tym że w domu i co dalej z tym że w przedszkolu w domu nie będzie obecny na jutrzejszej olimpiadzie w Londynie gdzie można kupić w sklepie internetowym może złożyć wniosek do prokuratury okręgowej nie
normalnie normalnie normalnie
Musisz rozwinąć miasto do Epoki Brązu, w lewym dolnym rogu masz zakładkę "Badaj Nowe Technologie" i tam rozwijasz za punkty rozwoju, co godzine regeneruje ci się punkt rozwoju.
Samouczek cię poprowadzi w zasadzie, rób to co ci wskazuje i zdobędziesz nową epokę.
Na początku masz samouczek i strzalki ci wszystko pokazują. Przejdź samouczek i wtedy będzie epoka brązu. A potem to musisz sb levelować za misje i wgl ;)
Zrób sreena jak skończysz samouczek 100% legitny zarobek
wykonaj 3 pierwsze wynalazki
Dlaczego mi się zadanie odrzuciło jak było widać nick ( taki sam jak tutaj) i epoka brązu???
nwm, spróbuj przesłać ponownie z profilu
pokażą tam twój nick w forge of empires i status epoki
mi też za 1 razem odrzuciło zrobiłam tak i było ok
Mi też odrzuciło, napisałem i support ręcznie mi zaliczył
gdzie się pisze do support
przez Misty - mam problem ze stroną, problem techniczny, inne
ja też miałam taki problem ale potem zrobiłam ss tego takiego jakby całego znaku który pokazuje chyba 'brawo dostał*ś się do epoki brązu' czy coś takiego i wtedy mi zaliczyło to zadanie
dziękuję wszystkim, bo też miałam problem hahah
Jak wam odrzuciło to poczekaj 5godzin i wyslij ponownie. Mi to zadzialało
Trzeba ukończyć samouczek
zrób samouczek mi nie odrzuciło