Nwm, najgorsze jest to że trzeba mieć star rider a tak to same słabe rzeczy. Nwm czy wrócę ale chcę sb przypomnić jak to było xD
ja wruciłam ale zapomniałam hasła zrobiłam nowe knto i grałam i przestałam na długo wruciłam i nadal jest to jak dla mnie najlepsza gra : kocham konie
myślę, że tak :3 ja wróciłam i jestem zadowolona
nie warto, wyszło ostatnio wiele lepszych gier
moim zdaniem warto wrócić
jak nie masz star ridera to tak sobie bo masz wszystko ograniczone :/
moim zdaniem tak jeśli lubisz tą gre
Jeżeli chcesz szczerej opini to nie wiele się zmieiło, chociaż graficznie teraz jest ładniejsza. Zostały odnowione wizualnie tereny że są bardziej przyjemniejsze dla oka i mniej krzaków. Doszło kilka nowych zawodów ale też niektóre odeszły. Są mowe aktualizacje z zadaniami. Tak to tylko nowych koni troche przybyło i szału z zadaniami nie ma. Każda aktualizacja co roku jest taka sama jeśli chodzi o sezonowe, i żeby coś zmienili by każdy rok był inny to po co, jak mają gotowe
mi sie wydaje ze tak poniewaz jest duzo nowych koni,miejsc,sprzętu,wyścigów itp
warto jest bardzo, dużo fajny komuch ale za to ceny już nie takie jak dawno
Jasne, jeżeli kochasz konie to warto wrócić. Problem to jednak star rider, którego jeżeli nie masz to nic nowego nie zobaczysz ???? Ale ogólnie to jasne.
Max Brhon - Cyberpunk [NCS Release] to super musa lol
Warto jest bardzo dużo nowych konei i aktualizacji
myślę że tak... jak wrócisz napewno wiele rzeczy cię zaskoczy :3
Nie chyba że ci zależy na tym koncie moim zdaniem gra jest tylko fajna jak ma się star rider
tez juz długo nie gram i według mnie nie chciało by mi się wbijać XD