jak dla mnie jest on kompletnie do dupy
troche słaby ale trudno , moze riot zmieni cos w presezonie
nadzieja umiera ostatnia wiec warto czekac
Nie jest taki zły, bo np. banowanie czatu dla flamerów to dobry sposób na ich uciszenie
Wg mnie nie jest taki zły,jeszcze remake dodali więc mniej afków :)
Nie jest zły ale mógł by być lepszy
ale np w ekranie logowanie mnie wyrzuciło i musiałem zresetować lola co trwało dosłownie 3 min a oczywiście gra te 2 min wcześniej się zaczęła a moja drużyna zremakowała .
dobra spoko sobie myśłe trzeba będzie powtużyć picowanie . a tu kurwa nie, patrze a niezdążyłem się zacząć panownie ładować a tu pyk gra została zremakowana a ty dostajesz bana na 20 min
oraz przegraną w seri do s1 przez to że nie dość że ci idioci pewnie mnie zreportowali bez powodu choć im nic nie zrobiłem specjalnie a riot cały czas nie chce mi pomóc żebym niedostawał takich banów
i powiedzcie czy ten guwniany system przed banem sprawdza czy dany użytkownik coś zrobił nie on tylko liczy ile reportów wpłynęło na danego gracza i pach żadnych odwołań
ja rozmiem zreporrtować za to że sie wkużył i wyszedł z gry to wtedy ale za walone niepołączenie się z gra bo lagg eune lub inne guwno mi przerwało łączenie no powiedzcie czy to jest dobry system??
Ja sie wkurwiam sie jak ktoś mi zbanjuje postać NP.Zed